Android için bu site güvenilirmidir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SENATÖR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Merhaba Samsung galaxy note 2 kullanıcısıyım Telefonumda HD savaş ve silahlı olan bütün oyunlar bulunmakta Gerek play store olsun gerek Samsung Apss'dan olsun oyunları yükledim.Tabi bu yükledigim oyunların hepsi ücretsiz olanlar,forumda ve nette baya bi araştırma yaptım İyi bir site olarak t.cepde.net'i buldum burdaki baya oyun hoşuma gitti :D öncelikli olarak bunları indirmek isterim. :D

Shadowgun: The Leftover Modern Combat 3 Fallen Nation PES 2012 Pro Evolution Soccer Asphalt 7

Grand Theft Auto Vice City

MOD NOT: İlgili websitesi ücretli uygulamaları, ücretsiz olarak dağıtmaktadir. İllegal paylaşım, forum kuralları gereği yasaktır.

emroza44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
verdiğin sıteden suan shadowgun ındırıyorum %50 de samsung galaxy s3 e ındırıyorum eğer açılırsa google play store a bosuna para vermemış oluruz ?

ındırdım sorunsuz calısıyor ps3 konsolu ıle oynuyorum 5 dolar vercegınıze ındırın ordan derimmm ben

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
verdiğin sıteden suan shadowgun ındırıyorum %50 de samsung galaxy s3 e ındırıyorum eğer açılırsa google play store a bosuna para vermemış oluruz ?

ındırdım sorunsuz calısıyor ps3 konsolu ıle oynuyorum 5 dolar vercegınıze ındırın ordan derimmm ben

ps3 kolu ile nasıl oynuyorsun :D

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
İllegal paylaşım, forum kuralları gereği yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...