aynı sorun bende de var serviste yeni yazılım yüklemesi yapılmış olmasına rağmen uygulama yöneticisinde çıkıyor sildiğim halde geri geliyor
hangi il ve ilçedeki servise götürdün acaba
aynı sorun bende de var serviste yeni yazılım yüklemesi yapılmış olmasına rağmen uygulama yöneticisinde çıkıyor sildiğim halde geri geliyor
Ankarada bulunan servise bıraktım zaten onlarda kabul ettiler öyle bir sorun olduğunu ama yazılım yüklemekten başka bir şey yapmıyorlar bir kaç gün sonra yine aynı sorun ortaya çıkıyor şu an yine serviste telefon bakalım ne yapacaklarhangi il ve ilçedeki servise götürdün acaba
rom ara o modele rom yapmışlardır...Servis fela o kadar dandik ki bişey yapacaklarını hiç sanmıyorum, yanılırım inş. Heralde bu reklamlarla kullanıcaz artık başka çare yok gibi.
Maalesef gelen giden yok .firma da açıklama yapmadı zatenŞimdi de n5plugin virüsü ekrana saniyelik reklam getirmeye başladı 5 10 saniye dolmadan kapatamıyosun iyice beter olmaya başladı tamamen rezillik firma ilgileniyor mu hiç bilgisi olan var mı?
Teşekkürler umarım bir şekilde düzeltilir buradan takipteyim bende.Maalesef gelen giden yok .firma da açıklama yapmadı zaten
İphone un gözünü seveyim ya ne virüs ne kasma işte sırf bu muhabbeti yaşamamak için bile iPhone alınırÖncelikle foruma kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim .
Nerden geldiğini bilmediğim bir reklam virüsünü ( adı : mmigroup ) ve onu yayan uygulama ve yayımcıyı ifşa etmek ve bu hıyar arkadaştan nasıl kurtulacağımı sizlere sormak istiyorum . Öncelikle bu forma yazmadan önce google yardım formuna yazdım fakat geri dönüş alamadım . Dediğim gibi bu virüsü neden kaptım bilmiyorum .ilk karşıam çıktığında ( Android 7.0 Kaan N2 ) ayarlar uygulamalardan kendisini bulup sildim . Herşey iyi güzel sonra tekrar karşıma çıktı . G,ne aynı şekilde sildim . Belli bi süre sonra tekrar belirdi . Bu sefer çıktığında silmedim , Google play storedan Malwarebyte ( pc antivirüs ü de var bilen bilir ) kurdum . Onunla telefonu taradım . tek virüslü dosya olarak mmigroup u gösterd .Tamam iyi hoş bastım program aracılığı ile sildim . ( Tabiki programda benim sildiğim gibi silmiş oldu ) İşin garip tarafı ben bu virüsün dosya klasörünü asla bulamadım . Aşağıda herşeyin ss i var. Gizli dosyalara flnda baktım ama yok . Herneyse . Ben virüsün gittiğin sanıyorum fakat tabikide gine yüklendi. bu sefer apk çıkarıcı ile kendisinin apk örneğini aldım ve sildim . Gine çıktı bu sefer play st. den uygulama bilgisi gibisnden bir program indirdim . Maksatım uygulamanın dosya konumunu öğrenmekti .( DOsya konumu com.ss ile başlıyor fakat yok işte ) . Virüs uygulamamı buldum ve yanında play storeda göster seçeneği olduğunu gördüm . Tabiki bastım ve beni clean master adında çince mi ne bilmediğim bir yere yönlerdirdi .Uygulama play store da yüklü gözüküyodu . BU sefer ordan kaldırdım . Geri gelmiyeceğini düşünüyordum . Fakat geri geldi . Bende yapımcıya epostadan sövmek üzere yapımcı epostasını aldım ve eposta tek kullanımlık çıktı . Tabiki uygulamayı paly store a şikayet ettim fkat ne kdr sürer bilmiyorum . ( YAzım yanlışları için çok üzgünüm) Dediğim gibi bu uygulamayı siliyorum ve tekrar yükleniyor . Android bilgim ortanın bir tık üstünde . Dosyalarımı tarattım tabiki . En çok sinir bozanı ise reklam uygulamasının sahibinin benim cihazımdan para kazanması . YArdımcı olanlara ve olmayan ginede yazımı okuyan herkese şimdiden teşşekkür ederim . Saygılarla . SS ler : Virüs uyg play store : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ss.android.secure.cleanmaster
çok teşekkürler bunu duymak güzel yoksa bayağı problem olacak gibiydi. Umarım yakın zamanda hallederler.Arkadaşlar başarı fimasının kaan markasından sorumlu bir tanıdığımla görüştüm. Güvenlik açığının farkındayız önümüzdeki günlerde yağacağımız toplantıda güncelleme atacaz sorun ortadan kalkacak dedi.
Onun çözümü basit ayarlar uygulamalara girin tanıamdığınız apk yi silin . BAzen simgesi ve adı olmuyor .Eğer öyle ise en altta olyur . Boş kutucuk .Kaldırın gitsin . Virüs ismi sistem de olabilr onlara dikkat edelimBiraz farklısı annemin telefonunda var sürekli anasayfada reklam çıkıp duruyor. Arka plandaki uygulamalara basınca da uygulamanın adı "System" olarak görünüyor.