Fingolfin Ladislao
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,380
Ya zamanında 1950 TL olan rn 8 pro şimdi 2700 civarında. M30 1800 liraya kadar inmişti şimdi 3000 TL. Realme 6İ 1800 TL ile çıkmıştı şimdi 2600 TL. Zamanında 1500 hatta 1450 TL olan redmi note 8 şimdi 2300 TL. Daha bir çok farklı cihaz var. Bunun sonu gelmez. Ama ıphone cihazlara zam geldi youtube coştu. Herkes bazı forumlarda, internet mecralarında, youtube videolarının altında yorumlarda Apple'a sövdü. Neden, 7300 tl telefon 8000 tl oldu diye. Ee yukarıda bahsettiğim telefonlar hakkında ne kadar video yapıldı, gelen fiyat artışını bu cihazlar için konuşmadılar. Sadece 200 dolar vergi olayını anlattılar. Ama ıphone telefonlara zam geldi, insanlar çıldırdı. Bilip bilmeden bir çok yerde Apple'a kötü şeyler dediler. Yok zaten pahallıydı, apple neyine yetmedi o fiyatlar. Yok ıphone çok berbat apple anca bunu yapar zaten. O nedenle, veya bu nedenle, veya şu nedenle fark etmez. Bir çok android cihazda da hayvan gibi fiyat artışı oldu. Bu neden bu kadar konuşulmadı veya olay olmadı anlamadım. Apple fan boyu değilim, hatta Apple'dan nefret ederim ama, nefret etmem rağmen bu kadar Apple'a sövmedim. Bunu anlayamıyorum. Bir şey olduğu zaman aynı şey android cihazlara da olsa direk ıphone'a dönüp hakaretler, laf atmalar başlıyor. Bunun nedenini anlayamıyorum. Ülke de Apple hakkında kötü şeyler deyince, Apple'ı eleştirince kendini havalı zanneden kişiler mi çok?
Bir de Apple zamma doyamıyor falan yazıyorlar.
Bir de Apple zamma doyamıyor falan yazıyorlar.