RoketLiSaVasTReni
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,549
Launcher yok sense 8 for cm 13 temasıhoşuma gitti rica etsem hangi icon pack hangi launcher ?

Launcher yok sense 8 for cm 13 temasıhoşuma gitti rica etsem hangi icon pack hangi launcher ?

Hocam ikon paketi ile widget ismini verir misiniz? Çok güzel olmuş.

Britzer cm13 temasıHocam ikon paketi ile widget ismini verir misiniz? Çok güzel olmuş.
4G'nin solundaki 31B/s yazısını nasıl aktif ettin?
4G'nin solundaki 31B/s yazısını nasıl aktif ettin?
O ayar bende yok nedense. P9 Lite'da var ama P9'da yok. O da güzelmiş.
Arayüz sürümler aynımı?O ayar bende yok nedense. P9 Lite'da var ama P9'da yok. O da güzelmiş.
huawei p9 lite diye model var? sesi nasıl?O ayar bende yok nedense. P9 Lite'da var ama P9'da yok. O da güzelmiş.
Bilmiyorum da benim telefon güncel, ikisi de yeni çıkan Huawei arayüzü. Özellikler aynı olması lazım.Arayüz sürümler aynımı?

Ooo cyanogenmod kullanıyoruz demek2 Adet duvar kağıdı denemesi

benim telefona cyanogenmod yok olsa ben de yüklerdim g4 çift sim benim. H818 yani ama sadece h815 için var maalesef
 benim telefona cyanogenmod yok olsa ben de yüklerdim g4 çift sim benim. H818 yani ama sadece h815 için var maalesef 
Cyanogen değil aospOoo cyanogenmod kullanıyoruz demekbenim telefona cyanogenmod yok olsa ben de yüklerdim g4 çift sim benim. H818 yani ama sadece h815 için var maalesef