Halkulvad
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 53

Widgetin ismi nedir?
Zooper Widget - Ocea Zooper [emoji4] [emoji4]Widgetin ismi nedir?![]()
Teşekkürler.Zooper Widget - Ocea Zooper [emoji4] [emoji4]
ikon paketi rica etsem
Naxos taz hocam.ikon paketi rica etsem
Ne varsa sadelikte var vala duvar kağıdı alabilir miyim
Ne varsa sadelikte var vala duvar kağıdı alabilir miyim![]()
Hangi icon pack'i kullaniyorsunuz
iPhone'nun status barını apk yardımıyla kullanbilirisinizTşkler yinede Rootlu ama bakarım artık. Super status bar ı denicem bir. Ben aslında iphone gibi olsun istiyorum. İphonu. Barı bu şekilde daha hoş geliyor bana.
Widget ismini alabilir miyim?
Fox for Zooper [emoji4] [emoji4] [emoji4]Widget ismini alabilir miyim?
Teşekkürler.Fox for Zooper [emoji4] [emoji4] [emoji4]
O "Pictures" yazan şey müzik widgeti ile bir mi? Bide o müzik widgeti Spotify ile çalışıyor mu?
iconpack wallpaper ve widget rica etsem
O "Pictures" yazan şey müzik widgeti ile bir mi? Bide o müzik widgeti Spotify ile çalışıyor mu?![]()
iconpack wallpaper ve widget rica etsem
----------------------------------------------
Arkadaşlar paylaştığınız ana ekranda kullanılan launcher olabilir, widget , icon pack isimlerinide paylaşınız lütfen.Kuru kuru olmuyor![]()
Anladım. Spotify ile çalışsaymış güzel olurmuş neyse. Bilgi için teşekkürler.pictures ve müzikçalar huawei temasına ait iki ayrı kutucuk. kimin şarkısı çalarsa oraya onun resmi gelmiyor eğer onu demek istediysen. pictures benim sd kartta oluşturduğum bir klasör ve oraya kendi istediğim fotoğrafı koyabiliyorum. ve maalesef spotify ile çalışmıyor.
bayağı hoşuma gitmiştiusta bu huawei özel teması. paylaşılır mı veya nasıl paylaşılır bir fikrim yok açıkçası![]()