Profesör
- Reaksiyon puanı
- 157

Burası hep lollipop olmuş.
Bir de ben kitkatı dirilteyim [emoji1] .
[MENTION=385184]mic check[/MENTION] benden önce davrandın [emoji1].
Marshmallow gelsinde.[MENTION=417926]pinterest[/MENTION] kitkat gibi iyisi varmi. En guzeli kitkat bence(telefonuna lolipop gelmeyen t50 kullanicisinin drami)
Ace 2'de lollipop (5.1.1 Resurrection remix,cm12.1) var da ne olacak sanki.[MENTION=417926]pinterest[/MENTION] kitkat gibi iyisi varmi. En guzeki kitkat bence(telefonuna lolipop gelmeyen t50 kullanicisinin drami)
Resurrection remix candır ya bende G2 de AOSP olarak onu kullaniyorum hep. Her sey calisiyo.Ace 2'de lollipop (5.1.1 Resurrection remix,cm12.1) var da ne olacak sanki.
Video kamera sorunlu. JBden flashlamazsan wifi calismiyor vs vs.
Sende de kamera kökten bozuktu yanlış hatirlamiyorsam.
Neyse buna da şükür 4.1.2'sen 4.4.4'e geçince telefon bir oh dedi. Daha hızlı.
T50 icinde cm 12.1 portlayan var. Ama bir kisi ugrastigi icin baya kotu bir romdu. Kamera calismiyor sensorler Allah'a emanet sarj desen 2 saatte kullanmadan bitiyorAce 2'te lollipop (5.1.1 Resurrection remix,cm12.1) var da ne olacak sanki.
Video kamera sorunlu. JBden flashlamazsan wifi calismiyor vs vs.
Neyse buna da şükür 4.1.2'sen 4.4.4'e geçince telefon bir oh dedi. Daha hızlı.
Ace 2 için ne yazık ki böyle değil.Resurrection remix candır ya bende G2 de AOSP olarak onu kullaniyorum hep. Her sey calisiyo.
Yaşasın kitkat! [emoji1]T50 icinde cm 12.1 portlayan var. Ama bir kisi ugrastigi icin baya kotu bir romdu. Kamera calismiyor sensorler Allah'a emanet sarj desen 2 saatte kullanmadan bitiyorve stabilite diye bisey yok bazen yag gibi akarken bazen kitlenip kaliyordu telefon
ve acayip isiniyordu.
Neyse iste kitkat iyidir. Lolipop hojdir ama banenah![]()
l
Anladm bende bundan once T20 kullanoydum 4.0.4 4.1 romlari vardi hep sorunluydular. 😀 Ama G2 ye 8 9 10 bile rahat.Ace 2 için ne yazık ki böyle değil.
5.1.1 de genel bir sorun var video kameraya girince yemyeşil çekiyor. Cm12 gibi.
Yaşasın kitkat! [emoji1]
Apex mi bu?![]()
Her gun launcher degisioz.
Tsf launcher 😀Apex mi bu?
Bende tam tersi kıyafet degisir gibi ROM , Launcher , Duvar kağıdı , Icon pack degisirim. Ama masaustu duzenim 1 senedir aynı yabancılık cekmiyorum.Yalnız değilsinBenim de 1 yıldır az bir şey değişmiştir Nexus 5bten beri aynı ekran. İş ders bilgisayara derken telefonu sadece düz amaçlar için kullanıyoruz.
![]()
Bataryayla herhangi bir problemim olmuyor hatta gün sonu %20 - %40 bile artiyor . Zorlarsam bitiyor .Boşuna şarj israfı. Custom rom anlarım ama dediğim gibi şarj ce zaman kaybı sürekli tema launcher vs değişmek.
Hocam bu icon pack paralı değil miydi nerden buldun sen![]()
Yine ben 
😀 Xda da iconlari indirebiliyon ama tek tek uygulayacaksın google danda jpg seklinde indirip uygulayabilirsin.Hocam bu icon pack paralı değil miydi nerden buldun sen![]()
İcon pack nedir acaba ?