- Reaksiyon puanı
- 16,126
bir kaşık yok neo! pardon resim yok neo gört...![]()
MaxiPLUS5
[i m g ] resim url [/i m g ] boşluksuz.
bir kaşık yok neo! pardon resim yok neo gört...![]()
MaxiPLUS5
![]()
bir kaşık yok neo!
2.3.6 var başka yok temiz gort bunu düzeltemiyor bende düzeliyor 10 ile odin çalışıyor 8.1 ile pek uyumlu değildi...Uygun rom yok mu hiç?
2.3.6 var başka yok temiz gort bunu düzeltemiyor bende düzeliyor 10 ile odin çalışıyor 8.1 ile pek uyumlu değildi...
o s2 s3 değil galaxy young ama gt-s5360 gt-s6310 da değil ona ne krabilirim ki?Yok diğer custom romlardan sordum
Tema versene knk
Zooper widgetTema versene knk
Cyanocream?o s2 s3 değil galaxy young ama gt-s5360 gt-s6310 da değil ona ne krabilirim ki?
![]()
elimde kalmasın yoksa darka kalırım ki onun sesi kötü ve şarjı lehimledim yani cebe girmez artık...Cyanocream?
Saf kitkat?
Karışık İcs jb romlarını saymıyorum bile.
Bir suru rom var s5360'a.
elimde kalmasın yoksa darka kalırım ki onun sesi kötü ve şarjı lehimledim yani cebe girmez artık...
şuan kapalı bataryayı çıkarttım öyle yatıyor...Bizim cihazları brick etmenin tek yolu başka bir telefonun romunu kurmakmış.
Diğer türlü soft brick (odinle at bir rom geçer kafası) oluyormuş.
---
Ne zamandır atmıyorum ana ekranımı.
![]()
Olmuş [emoji106]
Tesekkurler aslnda sadece duvar kagidi degistirdim koskoca duvar kagidi galerim var 😀 Bu cok eskilerden.Olmuş [emoji106]
Minimal clockUstune tiklayip ingilizceye zorla diyebilirsin. Veya yaziyi duzenleyip komple kaldirabilirsin.
![]()
Genel tercihlerde var. Senin widget zooper heralde cok benzettim![]()
Note 5 icon pack nerde buldun?Bu duvar kağıdı telefonun rengine tam uydu çok sevdim.
![]()
Cihaz zaten note5 :laugh:Note 5 icon pack nerde buldun?