- Reaksiyon puanı
- 1,876
Oooo hayırlı olsun
Oooo hayırlı olsun
Uyanda balığa gidelim1 hafta falan olucak alalı, teşekkürler
![]()
Cem abide G4 var ama g2 ye g4 arayuzu 2 3 gun icinde yapilcak bugun bile olabilir cloudy söyledi.Bu sayfanda paylaştığın launcher'la g4'e çevrilmiş bir g2 değil dimi ? :mrgreen:
Arkaplanı rica edebilir miyim? -_-
Yaratıcılık güzel 😄note 4 5.0.1 -nova launcher prime - Parallax icon theme![]()
Teşekkür ederim 😉Yaratıcılık güzel 😄
Bu sayfanda paylaştığın launcher'la g4'e çevrilmiş bir g2 değil dimi ? :mrgreen:
G4 mü yoksa ROM mu?
G3 mü kullanıyon ? G2 yede gelecek birkaç günde... 😄G4 mü yoksa ROM mu?![]()
G3 icin cloudy rom 2.3 G4 arayüzü portlamışlar bende dayanamadımG4 mü yoksa ROM mu?![]()
Hız ve bataryada artıs azalıs varmi yoksa aynımı 😄G3 icin cloudy rom 2.3 G4 arayüzü portlamışlar bende dayanamadım![]()
Evet G3.G3 mü kullanıyon ? G2 yede gelecek birkaç günde... 😄
Cloudy yaptı korkmayin e kez brick yaptm ben o kadar degisik yontemlere girdim ki ama telefonun donanimina zarar gelmedigi surece her zaman yapilir 😄 2 kez buzdolabınada kaldırmstm.Evet G3.G3'e çıkmış G4 romu. Ama hangi programcı yaptı bilmiyorum.
Korkuyorum rom işine girmeye. Bir kere brick yaptım telefonu. :mrgreen:
[MENTION=184814]burakke[/MENTION]nger Ben korkuyorum rom işine girmeye.![]()
Valla hocam bataryayı tam olarak test etmedim ama hız olarak çok büyük artış var özellikle arayüz filan cok akıcı yani söyle söyleyeyim siz dikkat etmeseniz bile elinize aldığınızda kendini belli ediyor [emoji4]Hız ve bataryada artıs azalıs varmi yoksa aynımı 😄
Öyle demeyecektin G2 icin sabırsızlanıyorumValla hocam bataryayı tam olarak test etmedim ama hız olarak çok büyük artış var özellikle arayüz filan cok akıcı yani söyle söyleyeyim siz dikkat etmeseniz bile elinize aldığınızda kendini belli ediyor [emoji4]
Öyle demeyecektin G2 icin sabırsızlanıyorumUX 3.0 hatalı zaten.
Widget?note 4 5.0.1 -nova launcher prime - Parallax icon theme![]()