Drangleic
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 263

Hocam aradım taradım ama aynı fotoyu bulamadım maalesef. Web de kesinlikle yok anlaşılan özel bir fotoğraf.Arkadaşlar Aviate'nin şöyle bir wallpaper'ı var çok hoşuma gitti bulabilen olursa çok mutlu olurum [emoji1]
Ben aradım bulamadım
![]()
Aviate'ye özel çıkartmış olabilirler doğru [emoji20]Hocam aradım taradım ama aynı fotoyu bulamadım maalesef. Web de kesinlikle yok anlaşılan özel bir fotoğraf.
Launcheri sirf fotoyu bulurum diye kurdum. Hosuma gitti kullanmaya basladim ama o foto yok nedenseArkadaşlar Aviate'nin şöyle bir wallpaper'ı var çok hoşuma gitti bulabilen olursa çok mutlu olurum [emoji1]
Ben aradım bulamadım
![]()
Arkadaşlar Aviate'nin şöyle bir wallpaper'ı var çok hoşuma gitti bulabilen olursa çok mutlu olurum [emoji1]
Ben aradım bulamadım![]()
Ben de öyle düşündüm benden önce davranmışsın hocamLauncheri sirf fotoyu bulurum diye kurdum. Hosuma gitti kullanmaya basladim ama o foto yok nedense![]()
Wallpaper güzelmiş. Alabilir miyim?
Ben de ikisi de görünüyor.Önceki eklediğim foto silinmiş nedense şu an göremiyorum, başka siteden tekrar yükledim.
![]()
Ben hala göremiyorum, üstelik ilk yüklemiş olduğumu forumun kendi sunucusuna yükledim, ilk yüklediğimde görünüyordu, şimdi screen shot yazısı görüyorum sadece. Diğer tarayıcılarla baktım onlarda da görünmüyor.Ben de ikisi de görünüyor.![]()