CorvoAttano
Profesör
- Katılım
- 1 Ekim 2014
- Mesajlar
- 2,263
- Reaksiyon puanı
- 61
- Puanları
- 228
Tebrikler.[emoji112]
Tebrikler.[emoji112]
Telefonu xposed e boğmuşsun 😄😄 ust farklı alt farklı.N5 Android 5.1 :closedeyes:
![]()
Xposed kurulu değil cihazda.Telefonu xposed e boğmuşsun 😄😄 ust farklı alt farklı.
Nasıl yaptın ?Xposed kurulu değil cihazda.
Öncelikle, "yaptın" değil de "yaptınız" ibaresini kullanalım ; asker arkadaşı veya tanıdığım değilsiniz. Konuya gelirsek, CM12 teması kurdum.Nasıl yaptın ?
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] Operatör adını durum çubuğuna nasıl yazdınız acaba? Bide Xposed 5.1 için çıktı mı?
Bu arada bu sistem hangi sistem çok merak ettim ? Güzel özelleştirmeler var gibi görünüyor ve ben bayılıyorum.![]()
Xposed zaten çalışıyor. Şu an modüllerde sıkıntı var. Gravitybox başta olmak üzere birçok modül çalışmıyor. Bu sebepten ötürü bu akşam 5.0.2'ye geri dönüyorum. Saatten tutun operatör yazısına kadar hepsi rom geliştiricisinin emeği.
Anladım teşekkürler.![]()
Xposed zaten çalışıyor. Şu an modüllerde sıkıntı var. Gravitybox başta olmak üzere birçok modül çalışmıyor. Bu sebepten ötürü bu akşam 5.0.2'ye geri dönüyorum. Saatten tutun operatör yazısına kadar hepsi rom geliştiricisinin emeği.
Kasa mı açacağız bee !
Romu sorcaktım da siz heralde nexus 5 kullanıyorsunuz , eskiden G2 kullanmıyormuydunuz yanlış hatırlıyorum heralde.Sistemden kastınız nedir anlayamadım.
Zamanında öyle bir hata etmiştim, evet.Romu sorcaktım da siz heralde nexus 5 kullanıyorsunuz , eskiden G2 kullanmıyormuydunuz yanlış hatırlıyorum heralde.
Anlamadım G2 kullanmak mı hata ?? Neyse.Zamanında öyle bir hata etmiştim, evet.
Hatanın daniskası. Her şeyiyle rezalet bir cihaz.Anlamadım G2 kullanmak mı hata ?? Neyse.
Nedenini merak ediyorum etrafmda bircok kisi LG ye onyargili oldu bu halde benim teli begenip aldi ve cok begendiler?? Nexus 5 te kötü deil.Hatanın daniskası. Her şeyiyle rezalet bir cihaz.
Samsung gibi cihazdı. Ram sürekli şişiyordu. 400 mb ram anca kalıyordu bana. Kamerası da iyi değildi. En kötüsü de kasa çıtırdamasıydı. İyi ki kurtuldum diyorum.Nedenini merak ediyorum etrafmda bircok kisi LG ye onyargili oldu bu halde benim teli begenip aldi ve cok begendiler?? Nexus 5 te kötü deil.
Samsung gibi cihaz değil asla LG nin yazılımı kimde var 600 tl lik telefonu bile kasmıyor (yeni seriler), Ram doluyor ama asla zararı yok , Kamerası nexus tan asla düşük değil hatta daha çok özellikli , Haklısınız kasa çıtırdaması herkeste var. Umarım bana hak verirsiniz objektif olarak baktım.Samsung gibi cihazdı. Ram sürekli şişiyordu. 400 mb ram anca kalıyordu bana. Kamerası da iyi değildi. En kötüsü de kasa çıtırdamasıydı. İyi ki kurtuldum diyorum.