ROM değil, icon pack olarak lumos icon pack. Launcher olarak ise stock Discovery arayüzü bu. Sen apex launcher veya nova launcher kullanabilirsin[MENTION=294581]burakkenger[/MENTION] ROM Launcher ve ya Tema bunlardan hangisi söyle ismini uyarsa bugün kurarım Galaxy Gioma
Birşey değil, birde belki hoşuna gider diye diyorum nox için pack de güzelÇok saol![]()
Batarya ikonu için bile romu indirebilirim![]()
CM11 EHNDROIX Rom
Benim gördüğüm kadarıyla tasarım farkı var bide sanki daha hızlı gibiChrome beta nın normalin den ne farkı vardı?
Saat derken durum cubugundaki mi ana ekrandaki saat mi hocamArkadaşlar launcher yardimiyla pil yüzdesini saatin yaninda gostermek mumkun mu? Varsa hangisi? Telefon nexus 5![]()
Hocam xposed kurmak istiyorum ama nasil yapildigini bilmiyorum bir kisi rehber yapsa cok makbule geçecek![]()
Ne yüklediniz Launcher veya tema mı? Bende yapmak istiyorum da. Cm11 kullanıyorum.
Nova launcher ez weather ve alos icon pack kombinasyonu sanirimNe yüklediniz Launcher veya tema mı? Bende yapmak istiyorum da. Cm11 kullanıyorum.
Teşekkürler Üstad [emoji106]Nova launcher ez weather ve alos icon pack kombinasyonu sanirim