Android Ana Ekranlarımızı Paylaşalım

Mastaryem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[QUOTE=REDFOKS;2063119
Altta Navigasyon Tusu Nerden Cıktı Bende S2 Yapmayı Dusunoyrum

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Buda benim soladan :D

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
MgmLu.png

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Neyse noteye geri dönüş yaptıktan sonra son hali cihazın :D

cujy2.png

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
[MENTION=289241]Burk.Clik[/MENTION] s3 ten noteye dönüş yaptım s3 ten önce de one x kullanıyordum ondan önce de neo v kullandım 1 hafta kadar ondan önce note 1 daha da önce s2 biraz daha geriye gidecek olursa s1 az daha gidersek iphone 3gs :D arada kaçırdıklarım olabilir :D ama benim sadık yarim nokia 6630 :D 6 senelik telefon değiştirme arifesin telefonsuz kalırsam imdadıma o yetişiyor :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Açıklama için teşekkür ederim :). S3 ten note'a dönüş yapmanızın sebebini öğrenebilir miyim ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ekran küçük geldi :D ama şaka değil ciddiyim sürekli internet üzerinden işlemleri gerçekleştiriyorum ve kalem olmazsa olmazım fotoğraf düzenlerken not alırken işimi harika bir şekilde görüyor ve internette dolanırken kalem fare görevide görüyor s3 kullanıcısı alt menülere erişemezken note kullanıcısı sorunsuz bir şekilde ulaşabiliyor :) eee tabi oyun falanda girince ve malzeme kaliteside eklendimi bende note daha iyi :) 3 hafta sonra note 2 gelecek bakalım beğenirsem ona geçiş yapacam . Bu saatten sonra noteye alternatif gelmedikçe başkada cihaz kullanmam :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
ekran küçük geldi :D ama şaka değil ciddiyim sürekli internet üzerinden işlemleri gerçekleştiriyorum ve kalem olmazsa olmazım fotoğraf düzenlerken not alırken işimi harika bir şekilde görüyor ve internette dolanırken kalem fare görevide görüyor s3 kullanıcısı alt menülere erişemezken note kullanıcısı sorunsuz bir şekilde ulaşabiliyor :) eee tabi oyun falanda girince ve malzeme kaliteside eklendimi bende note daha iyi :) 3 hafta sonra note 2 gelecek bakalım beğenirsem ona geçiş yapacam . Bu saatten sonra noteye alternatif gelmedikçe başkada cihaz kullanmam :)
Uygun fiyata s3 bulursam almak istiyorum ama note II gerçekten çok hoş duruyor. Bu arada note II için çok güvenilir bir satıcı ön siparişlere çok uyguna fiyata başladı istersen link verebilirim.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
@Burk.Clik s3 ten noteye dönüş yaptım s3 ten önce de one x kullanıyordum ondan önce de neo v kullandım 1 hafta kadar ondan önce note 1 daha da önce s2 biraz daha geriye gidecek olursa s1 az daha gidersek iphone 3gs :D arada kaçırdıklarım olabilir :D ama benim sadık yarim nokia 6630 :D 6 senelik telefon değiştirme arifesin telefonsuz kalırsam imdadıma o yetişiyor :D

maşallah nası bu kadar hızlı alıp satıyorsun bağlantıların mı var :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
maşallah nası bu kadar hızlı alıp satıyorsun bağlantıların mı var :D
Benim değil bu işin içinde olan biri var adamı tanımam etmem ama alışveriş yapmışlığım oldu güvenilir bir satıcı ekimin 2.yarısı ürünleri teslim edecek.Ön sipariş verirken de tel no isim soy isim ve hangi renk istediğini yazıyorsun o kadar.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Uygun fiyata s3 bulursam almak istiyorum ama note II gerçekten çok hoş duruyor. Bu arada note II için çok güvenilir bir satıcı ön siparişlere çok uyguna fiyata başladı istersen link verebilirim.

kadıköy bana dedi herhalde çok fazla cihaz değiştirdiğim için neyse :D dostum ben direk yurtdışından çok uygun fiyata alabiliyorum hatta bir çok kişi tax free yapamazken ben ondan da faydalanıyorum :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
kadıköy bana dedi herhalde çok fazla cihaz değiştirdiğim için neyse :D dostum ben direk yurtdışından çok uygun fiyata alabiliyorum hatta bir çok kişi tax free yapamazken ben ondan da faydalanıyorum :)
Tanıdık var galiba :D

oyungezgini

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Harika temalar varmış. Bende iphonumu bırakıp galaxy s3 mü alsam ne.

Cxoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi symbian kullanıcısı olarak kıskandım a** :)

mmehhmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony Xperia P kullanan fazla kişi yok sanırım bu da benden olsun.
screenshot2012091016120s.png

manzara bozulmasın diye sade bıraktım ekranı

mmehhmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pil yüzdesi olayı ics yükledikten sonra geldi sanırım solaya ics henüz gelmedi ama gelince büyük ihtimal aynı görünümü alır