Durum çubuğunu nasıl yaptın? İyiymis. [emoji3]![]()
Biraz farklılık =)
![]()
Music..
Aynenbu Allah'ın gm'si?
Tema mı launcher mi tema ise link alabilir miyim
Satın almıştım 2 lira bişeydi zatenTema mı launcher mi tema ise link alabilir miyim![]()
Eyvallah bende aldım ama widget hangisi onu bulamadımSatın almıştım 2 lira bişeydi zaten![]()
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tung91.miuics6
Eyvallah bende aldım ama widget hangisi onu bulamadım![]()
Kusura bakmayın geç cevap verdim. Xposed FS Modul ile yaptım.Durum çubuğunu nasıl yaptın? İyiymis. [emoji3]
Önemli değil ama xposed'de bulamadım.Kusura bakmayın geç cevap verdim. Xposed FS Modul ile yaptım.![]()
Xposed'da modül indirmen lazım kardeşim. O arkadaşın yaptığı gibi bildirim çubuğu ve daha bir sürü özelliği Wanam Xposed adlı modül sayesinde yapabiliyosun. Hatta forumda arattığın zaman video'lu açıklaması bile var.Önemli değil ama xposed'de bulamadım.
Xposedi herkes kadar bendr biliyorum.[emoji6] modülü arattığımda bulamadım.Xposed'da modül indirmen lazım kardeşim. O arkadaşın yaptığı gibi bildirim çubuğu ve daha bir sürü özelliği Wanam Xposed adlı modül sayesinde yapabiliyosun. Hatta forumda arattığın zaman video'lu açıklaması bile var.
Estağfurullah bilmiyorsun diye demedim zaten deXposedi herkes kadar bendr biliyorum.[emoji6] modülü arattığımda bulamadım.