- Reaksiyon puanı
- 1,317

Çok güzel olmuş
Widget ve ikon paketini söyleyebilir misiniz.
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] bu ikon paketi de iyi yayınlarsin sayfanda yapipTeşekkür ederim.
EZ Weather Orange Day Widget
Parallax icon pack ve wallapaper
Duvar kagidini ve widgeti verirmisin kardesim,cok hos[emoji2]![]()
Öze dönüş..
Duvar kagidi nova launcher'da var nerden temin edebilirim bilmiyorum.Duvar kagidini ve widgeti verirmisin kardesim,cok hos[emoji2]
Hava durumu widgeti'nin adını söyleyebilir misin çok güzelmiş?
@Vikings bu ikon paketi de iyi yayınlarsin sayfanda yapip![]()
Çok güzel olmuş
Widget ve ikon paketini söyleyebilir misiniz.
LG farkı 😀😀😀😀Hava durumu widgeti'nin adını söyleyebilir misin çok güzelmiş?
Sadece Lg'lerde mi var. Sonradan yüklenmiyor mu?LG farkı 
Dostum o g2 kendi hava durumu widgeti malesefHava durumu widgeti'nin adını söyleyebilir misin çok güzelmiş?
Naxos tazIcon Pack'i rıca edebilirmiyim canım?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Aldım aldım çoktan hatta 3-5 tane icon pack aldım. Fakat telefon serviste olduğundan bişi yapamıyorum şu anda :mrgreen:
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bende rıca edicektim ikon paketini @Abram Şu uygulama dizilişlerini nasıl yaptın? widgeti ve duvar kağıdınıda rıca edebilirmiyim?![]()
Hadi ya çok beğenmiştim. Neyse, Çok Sağol cevap verdiğin için iyi günlerde kullan.Dostum o g2 kendi hava durumu widgeti malesef
Önemli değil rica ederim bu arada widget accuweather a ait belki tema falan bulabilirsinHadi ya çok beğenmiştim. Neyse, Çok Sağol cevap verdiğin için iyi günlerde kullan.
Bende kısa zamanda 4.4.2 ye donmeyi dusunuyom 5.0.2 kasıyo arada ve g2 rezil oluyor 10 aydır kasmayan telefon 1 saniye takilsa bile psikolojim bozuluyo 😳Önemli değil rica ederim bu arada widget accuweather a ait belki tema falan bulabilirsin![]()
Naxos taz![]()
Accuweatheri kurdum ama tema nasıl kuruluyor onu bilmiyorum.Önemli değil rica ederim bu arada widget accuweather a ait belki tema falan bulabilirsin![]()
Seninki romdan kaynaklanıyor benim stock lollipop ta gram kasma yok tek şikayetim pil o da 1 gün yetiyoBende kısa zamanda 4.4.2 ye donmeyi dusunuyom 5.0.2 kasıyo arada ve g2 rezil oluyor 10 aydır kasmayan telefon 1 saniye takilsa bile psikolojim bozuluyo 😳
Accuweatheri kurdum ama tema nasıl kuruluyor onu bilmiyorum?Önemli değil rica ederim bu arada widget accuweather a ait belki tema falan bulabilirsin![]()
Onu bende bilmiyorum malesefAccuweatheri kurdum ama tema nasıl kuruluyor onu bilmiyorum.