- Konuyu başlatan
Malmedy
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,059
aslında Realme 5i ve 6i giriş seviyesiOnlar orta segment.
Bulabildiğiniz en pahalı yerden atmışsınız onu anladıkta, alsanız oradan mı alacaksınız?
Tamam hepiniz apple sevmiyor olabilirsiniz bütçeniz yetmeyebilir ama bu doğrudur.aslında Realme 5i ve 6i giriş seviyesi
Bu mesajdan sonra emin oldum, kesin dalga geçiyorsunuz. Yada kafanız güzel.Bence mi note 10 Lite 6s ile karşılaştırılamaz bile. 6s net alır. RN8 e android 10 gelmedi iPhone 6s e ios 14 android 10 dan önce gelicek. Eminim. Optimizasyon sorunu var demişsiniz a10 da neden yok?
Redmi Note 8 in kullandığı işlemci giriş seviyesi bir işlemci. Redmi Note 8 1000-1500TL arası bir cihazdı ilk çıktığında. Fiyatına göre segment belirlemiyorum.Bir kere redmi note 8 orta segment bir cihaz. Özelliklerine bakarsak. Giriş segmentler genelde 2 veya 3gb ram oluyor. ve 32 hafıza oluyor. Ayrıca sizi ben anlamadım. Sırf fiyatına göre segment belirliyorsunuz. S20 ultra 1500tl olsa onada giriş segment diyeceksiniz.
Ben hiçbir giriş seviyesinde snapdragon 600 serisi görmüyorum. Redmi 8 de bile 400 serisi var.Redmi Note 8 in kullandığı işlemci giriş seviyesi bir işlemci. Redmi Note 8 1000-1500TL arası bir cihazdı ilk çıktığında. Fiyatına göre segment belirlemiyorum.
1500 civarında çıkış yaptı hocam. Mart ayına kadar 1200 civarına Redmi 8 alabiliyordunuzRedmi Note 8 in kullandığı işlemci giriş seviyesi bir işlemci. Redmi Note 8 1000-1500TL arası bir cihazdı ilk çıktığında. Fiyatına göre segment belirlemiyorum.
Aynen. S20 ye çöp yazıp 6s mükemmel yazması ? ? ? ?Bu mesajdan sonra emin oldum, kesin dalga geçiyorsunuz.
Sen niye redmi note 8 aldın gidip 11 pro max alsaydın ne boş yapıyon burda bir telefona 15000 tl vereceğime 10000tl ye arsa alırım kalan 2 bine android telefon alırım kalan 3 bini çatır çatır harcarım Ne gerek var 11 pro max e o kadar para vermeye APPLE FANBOYLUKTA ZİRVE YARATTIN KARDEŞRedmi note 8 3000tl. Hadi nerede gördün 4gb ram 64gb depolama olan giriş segmenti?
Mesaj otomatik birleştirildi:
6s alsaydin daha iyidi.
Aynen. S20 ye çöp yazıp 6s mükemmel yazması ? ? ? ?
Babam öyle istedi çünkü.Sen niye redmi note 8 aldın gidip 11 pro max alsaydın ne boş yapıyon burda bir telefona 15000 tl vereceğime 10000tl ye arsa alırım kalan 2 bine android telefon alırım kalan 3 bini çatır çatır harcarım Ne gerek var 11 pro max e o kadar para vermeye APPLE FANBOYLUKTA ZİRVE YARATTIN KARDEŞ
Amma boş yapmışsın be kardeşim.Arkadaşlar merhaba lütfen biri yazabilirmi? Arayüzü çok kötü, Fakirler için yapılmış, 2 yıl içinde yavaşlamalar, Güncelleme almamalar, Düşük performans, Haketmeyen para, Kalitesizlik, Yazılım ancak illegal yollarla yükleme. Neden İPhone 11 varken S20 alıyorsunuz, Mi 10 Pro alıyorsunuz? Özellikle arayüz konusunda EMUI ve MIUI o kadar kötü ki xiaomi kullanıcısı olarak bir daha android almayacağım. Samsung un arayüzü kabul edilebilir düzeyde. İyi değil. Android telefon 2 yıl içinde yavaşlar benimeski 4S hala takır takır çalışıyor. Diyelim ki işletim sistemine birşey oldu ve root atmadınız. Root atsanız bile yok şu ROM u SD karta at yok telefonun IMEI si gitti. Ne yapacaksınız. Çok kötü bir işletim sistemi olan android i 2 yıl çöpe atıp kullanmak yerine neden çok daha kaliteli arayüzü veya performansı müthiş, 7 yıl sonra kullanılmaz hale gelen, 5 yıl yazılım desteği olan efsane cihazları neden almıyorsunuz. Hiç anlamıyorum.
Şakaysa komik, değilse daha da komik ? ? ? ?Doğru. İPhone 7 S20 ultradan, İphone 6S S20 plus tan iyidir.
Evet ama adımı değiştirebilmem için 1 yıl beklemem lazım.Amma boş yapmışsın be kardeşim.Her şeyi okuyum dedim okuyamadım.
Bu arada windows_7nin desteğini kesmemişler miydi ?![]()
?? çok güldüm haykırdım hatta yemin ederim kdkdkdkdkdAmma boş yapmışsın be kardeşim.Her şeyi okuyum dedim okuyamadım.
Bu arada windows_7nin desteğini kesmemişler miydi ?![]()
Apple sevmek zorunda değiliz ama biz senin gibi Android kullananlara fakir muamelesi yapmıyoruz herkes istediğini kullanmakta özgür S20 1500 tl olsa herkes alabilirdi o zaman telefonlar segmentlere ayrılmazdı ayrıca RN8 fiyatına göre fıstık gibi telefon madem beğenmiyon git İPhone al o zaman ne söylenip duruyon anlamıyorum ki ?Tamam hepiniz apple sevmiyor olabilirsiniz bütçeniz yetmeyebilir ama bu doğrudur.
Üç segment var. Giriş orta ve amiral gemisi.
Giriş segment: 2-3gb ram ve 32gb depolamaya sahip oluyorlar genelde.
Orta segmentler 4-6gb ram ve 64 veya 128gb depolamaya sahip oluyorlar.
Amiral gemileri ise diğerlerinden daha iyiler.
Şimdi siz hem 2.500tl lik telefona giriş segmenti diyorsunuz. Hemde 4ram ve 64depolamaya sahip bir telefona. Ozaman orta segment telefon kalmıyor. Kusura bakmayın ama bu sefer benim dediğim doğrudur.
Üstelik fiyatına göre segment belirlemek saçma. az öncd örnekte verdiğim gibi s20 ultra 1500tl olsa onuda giriş segment sayacaksınız. Veya A10S in fiyatını 10000tl yapalım amiral gemisi olsun.
Kesin dalga.Doğru. İPhone 7 S20 ultradan, İphone 6S S20 plus tan iyidir.
Babam öyle istedi çünkü.
FANBOYLUKTA ZİRVE YARATTIKesin dalga.
Değil.Kesin dalga.
fanboylar cidden çekilmiyorFANBOYLUKTA ZİRVE YARATTI
Giriş segment , orta segment , Üst segmentin Tam ve net açıklaması bu arkadaş noktayı koydu tebrik ederim seni gerçekten...
bu açıklar sanırım...
Tam çıkacakken gördüm. Görmez olaydım. Tadım kaçtıDoğru. İPhone 7 S20 ultradan, İphone 6S S20 plus tan iyidir.
Kafası Olan Android AlırArkadaşlar merhaba lütfen biri yazabilirmi? Arayüzü çok kötü, Fakirler için yapılmış, 2 yıl içinde yavaşlamalar, Güncelleme almamalar, Düşük performans, Haketmeyen para, Kalitesizlik, Yazılım ancak illegal yollarla yükleme. Neden İPhone 11 varken S20 alıyorsunuz, Mi 10 Pro alıyorsunuz? Özellikle arayüz konusunda EMUI ve MIUI o kadar kötü ki xiaomi kullanıcısı olarak bir daha android almayacağım. Samsung un arayüzü kabul edilebilir düzeyde. İyi değil. Android telefon 2 yıl içinde yavaşlar benimeski 4S hala takır takır çalışıyor. Diyelim ki işletim sistemine birşey oldu ve root atmadınız. Root atsanız bile yok şu ROM u SD karta at yok telefonun IMEI si gitti. Ne yapacaksınız. Çok kötü bir işletim sistemi olan android i 2 yıl çöpe atıp kullanmak yerine neden çok daha kaliteli arayüzü veya performansı müthiş, 7 yıl sonra kullanılmaz hale gelen, 5 yıl yazılım desteği olan efsane cihazları neden almıyorsunuz. Hiç anlamıyorum.
Kafası Olan İOS alır.Kafası Olan Android Alır