• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Android 5.0 Lollipop Alacak Cihazlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Casper Via V8 kullanıyorum ve casper'ın adı bile geçmiyor android 5.0 veya 5.1'de sanırım telefonu satar HTC yada lg'ye yönelirim

Grand Prime 5.1.1 update 2 Ay içerisinde geliyor

[MENTION=218778]tolgacem[/MENTION] ısrarla listeye eklemedin ama LG G2 Mini modeli için android 5.0.2 lollipop güncellemesi geldi. D610TR modeli telefona sahip kullanıcılar V20a rom'unu buradan indirebilirler.

S4 mini ne alemde bazıları alıcak diyo bazıları almicak diyo eğer alırsa ne zaman alır ?

[MENTION=390518]Lazzz[/MENTION] [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]
Merhaba
Note3 lollipop yükleme dosyasını indirmiş. Güncelleme için onay istiyor.
YÜKLEMEK İSTEMİYORUM. iptal seçeneği yok. 3 saat erteleme var sadece.
Bunu yüklemeden nasıl sileriz.?

a25393d17dafc3b67a86340e4bf8d057.jpg

259fdfd6368c606c61e3f3581a551b70.jpg

LG L Fino yani D290 kullaniyodum 5.0 gelmediği için sattim GM Discovery aldim onadada gelir dedim abi GNe 4.2.a denen bi isletim sistemi var ondada üzüldüm simdilerde Galaxy S4 Gececek Elime inş ona Gelirde 5.0 Lolipop kullaniriz Sirf Merak Ettiğim için yazdim belki bilgilendiren olur. 2 telefondada 5.0 için aldigim mesaj NOT FOUND EROR

samsung galax e5 e geliyor suanda rusyaya falan gelmiş ama samsung galaxy e 7 e gelmiyor e5 daha cok sattı herhalde

Eşimin efenim S4 telefonumuz var. Eşim in telefonuna geçen hafta güncelleme geldi ben bekliyorum hala gelmedi. Güncelleme gelir mi acaba?

Samsung galaxy s3 neo ya da 5.0.2 gelmeli çünkü s4 ten iyi olduğunu düşünüyorum s4 de varda neden s3 neo da yok telefon değiştireceğimde bidaha samsung almam gelmezse