S
SDN Okuru
SDN Okuru
sony xperia z2 ile android 5.0 güzel olacak bekliyoruz
Note 3 e gelemem gibi bir şansı yok, gelecek. Kesin.Note 3 aldım Note 3'e gelmeyecekmi ?
Note 3 aldım Note 3'e gelmeyecekmi ?
Ama listede yok inşallah bekliyoruzNote 3 e gelemem gibi bir şansı yok, gelecek. Kesin.
Sırf SpenHayirli olsun da,niye aldin fiyat mi ucuz geldi hediye miydi,
Gelecek Lollipop o kesin.Ama stabil olur mu henuz bilinmiyor.Bence hic de stabil olmayacak.
Kendi teli kardeşime verdim kendiMe Note 3 aldımHayirli olsun da,niye aldin fiyat mi ucuz geldi hediye miydi,
Gelecek Lollipop o kesin.Ama stabil olur mu henuz bilinmiyor.Bence hic de stabil olmayacak.
Sırf Spen
ve ekran için çok güzel şuan kullanıyorum Neden almamalıydım?
Senin tel ne?Neyse mutluluklar dilerim note 3'unle.
Note 5 cikinca Note 4'un arayuzunu size de verir Samsung.
Evet,note'un tek albenisi S-Pen.Zaten Pen'ler samsung sayesinde dirildi.
Teknolojiye yaptigi bir iyilik de denebilir.
Senin tel ne?
şaka yapıyorum tabiki :biggrin:S2 olsa tamam da S1 abi imkansız gibi![]()
şaka yapıyorum tabiki :biggrin:
Hocam siz yine şükredin ben kaç sene ace kullandim face ve twitter den başka uygulama kullanamamak nasil bir duygudur bilirmisnizSamsung'dan sirf kendileri icin nefret edebilecegim bir cihaz var elimde.
Ace 2.
Sola ile arasinda kaldim sirf SAR degeri yuzunden guzelim telefondan vazgectim.Sola'daki ics ACE 2'deki JB'dan 1000 kat iyidir.
Ayrica o cihaz beni belki kanser edecekti Sar degeri yuzunden.
Ace 2'nin kendisi kanser ediyor beni.
Aslinda kendime de sasiyorum cok tahammul ettim cihazima.
O da kotu.Hocam siz yine şükredin ben kaç sene ace kullandim face ve twitter den başka uygulama kullanamamak nasil bir duygudur bilirmisniz![]()
Seneye....Note 3 için 5.0 türkiyeye nezaman gelir
G3 için Polonya'ya ardından Türkiye'ye verdi.LG den açıklama yokmu ?
Bir g2 kullanıcısı olarak lolipop güncellemesinden çok g4ün çıkmasını bekliyorum gelsinde onun romuna terfi edelim direk![]()