• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Android 4.4.2 Geldi

enesx86

Asistan
vcbhb.jpg

Vay anasını yav.:D Adamlar 4.4.2 yi kullanacak biz daha 4.1.2 yi kullanıyoruz. Bi daha nexus almayanın anasını arvadını. :D

neye geldi olm 4.2.2 hahaha ben 10 gündür 4.4 kullanıom HTC ONE

Bizde Bekliyoruz Daha 4.3 önümüzdeki sene inşallah gelir

Arayüzü sade diye Nexus beğenmeyenlere gelsin bu :D

ota ile geldi yükledim direk :) root edemedik bakalım :)

Sadece 1.7 mb diye okumuştum büyük ihtimal bir hatayı gidermiş ama samsung bi zahmet örnek alsada güncelleme verse

samsung neyi örnek alacak? google ı mı? var ya bazen resmen komedi dükkanına çeviriyorsunuz burayı. google dan sonra 6 ay içinde diğer firmaların çıkarması güncellemeleri başarıdır. nedeni 1 milyon kez söylendi burada.

ayrıca bu yeni sürümler tam oturmadan güncelleme çıkarmanın da mantığı yok. bakalım 4.4.3 çıkacak mı? ayrıca samsung çıkardı hadi oradaki rakamlar 1 arttı nolacak? hangi özellik acil lazımdı?

öncelikle samsung kendi yazılımlarındaki stabiliteyi arttırsın ondan sonra düşünsün bir sonraki versiyona geçmeyi. acele acele gördük s3 deki faciaları.

samsung neyi örnek alacak? google ı mı? var ya bazen resmen komedi dükkanına çeviriyorsunuz burayı. google dan sonra 6 ay içinde diğer firmaların çıkarması güncellemeleri başarıdır. nedeni 1 milyon kez söylendi burada.

ayrıca bu yeni sürümler tam oturmadan güncelleme çıkarmanın da mantığı yok. bakalım 4.4.3 çıkacak mı? ayrıca samsung çıkardı hadi oradaki rakamlar 1 arttı nolacak? hangi özellik acil lazımdı?

öncelikle samsung kendi yazılımlarındaki stabiliteyi arttırsın ondan sonra düşünsün bir sonraki versiyona geçmeyi. acele acele gördük s3 deki faciaları.

Güncelle konusunda en berbat şirket Samsung 2 bin tl verip s3 alan adam andoid 4.1.2 kullanıyor bunu örnek alabilir

xperia z 4.3 güncellemesi harika.
ressimyukle.netau.net
[/URL][/IMG]
ressimyukle.netau.net
[/URL][/IMG]

bidaha samsung alırsam bune ya güncelleme vermeyecen telefonu niye üretiyon cok telefon üretmek yerine 3-4 model üret adam gibi destek versinler s3 aldım pişmanım

Nexusa çıkınca cyanogenmoda gelmesi de gecikmiyor
S3 ile 4.4.2 de kullanırsın işini bilirsen, ben 4.3.1 kullanıyorum misal

Küçük bir güncelleme muhtemelen bir hata falan düzeltilmiş olabilir. Teşekkürler bu arada paylaşım için :)

herşey güncelleme değildir. sırf güncelleme desteği var diye telefon alınmaz :) mesela samsung bisürü güncelleme verir ama hani stabilite? maksat göz boyama.

peki nexuslarda ios stabilitesinin 1 e 1 aynısı var mı yada kaçta kaç olarak ifade edilebilir ? biraz konu dışı ama bilmediğimden soruyorum.teşekkürler

Altın harflerle duvarıma yazdıracağım.. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

peki nexuslarda ios stabilitesinin 1 e 1 aynısı var mı yada kaçta kaç olarak ifade edilebilir ? biraz konu dışı ama bilmediğimden soruyorum.teşekkürler

9'da 7'si var. :)