Adamlar 4.4.2 yi kullanacak biz daha 4.1.2 yi kullanıyoruz. Bi daha nexus almayanın anasını arvadını.
  Adamlar 4.4.2 yi kullanacak biz daha 4.1.2 yi kullanıyoruz. Bi daha nexus almayanın anasını arvadını. 
neye geldi olm 4.2.2 hahaha ben 10 gündür 4.4 kullanıom HTC ONE

Sayılara dikkatli bak olm
 FOR4 NEXUS
 FOR4 NEXUS 

root edemedik bakalım
 root edemedik bakalım 
samsung neyi örnek alacak? google ı mı? var ya bazen resmen komedi dükkanına çeviriyorsunuz burayı. google dan sonra 6 ay içinde diğer firmaların çıkarması güncellemeleri başarıdır. nedeni 1 milyon kez söylendi burada.
ayrıca bu yeni sürümler tam oturmadan güncelleme çıkarmanın da mantığı yok. bakalım 4.4.3 çıkacak mı? ayrıca samsung çıkardı hadi oradaki rakamlar 1 arttı nolacak? hangi özellik acil lazımdı?
öncelikle samsung kendi yazılımlarındaki stabiliteyi arttırsın ondan sonra düşünsün bir sonraki versiyona geçmeyi. acele acele gördük s3 deki faciaları.
 mesela samsung bisürü güncelleme verir ama hani stabilite? maksat göz boyama.
 mesela samsung bisürü güncelleme verir ama hani stabilite? maksat göz boyama.samsung neyi örnek alacak? google ı mı? var ya bazen resmen komedi dükkanına çeviriyorsunuz burayı. google dan sonra 6 ay içinde diğer firmaların çıkarması güncellemeleri başarıdır. nedeni 1 milyon kez söylendi burada.
ayrıca bu yeni sürümler tam oturmadan güncelleme çıkarmanın da mantığı yok. bakalım 4.4.3 çıkacak mı? ayrıca samsung çıkardı hadi oradaki rakamlar 1 arttı nolacak? hangi özellik acil lazımdı?
öncelikle samsung kendi yazılımlarındaki stabiliteyi arttırsın ondan sonra düşünsün bir sonraki versiyona geçmeyi. acele acele gördük s3 deki faciaları.

peki nexuslarda ios stabilitesinin 1 e 1 aynısı var mı yada kaçta kaç olarak ifade edilebilir ? biraz konu dışı ama bilmediğimden soruyorum.teşekkürler

iOS tan stabil mi bilemem. Ana Stabilite maksimum daha iyisi olamazpeki nexuslarda ios stabilitesinin 1 e 1 aynısı var mı yada kaçta kaç olarak ifade edilebilir ? biraz konu dışı ama bilmediğimden soruyorum.teşekkürler
 7.1
 7.1Ben de 4.4.2 ye geçtim :crying: