Android 4.4.2 Geldi

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vcbhb.jpg

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Vay anasını yav.:D Adamlar 4.4.2 yi kullanacak biz daha 4.1.2 yi kullanıyoruz. Bi daha nexus almayanın anasını arvadını. :D

esatceza

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neye geldi olm 4.2.2 hahaha ben 10 gündür 4.4 kullanıom HTC ONE

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bizde Bekliyoruz Daha 4.3 önümüzdeki sene inşallah gelir

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Arayüzü sade diye Nexus beğenmeyenlere gelsin bu :D

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ota ile geldi yükledim direk :) root edemedik bakalım :)

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Sadece 1.7 mb diye okumuştum büyük ihtimal bir hatayı gidermiş ama samsung bi zahmet örnek alsada güncelleme verse

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung neyi örnek alacak? google ı mı? var ya bazen resmen komedi dükkanına çeviriyorsunuz burayı. google dan sonra 6 ay içinde diğer firmaların çıkarması güncellemeleri başarıdır. nedeni 1 milyon kez söylendi burada.

ayrıca bu yeni sürümler tam oturmadan güncelleme çıkarmanın da mantığı yok. bakalım 4.4.3 çıkacak mı? ayrıca samsung çıkardı hadi oradaki rakamlar 1 arttı nolacak? hangi özellik acil lazımdı?

öncelikle samsung kendi yazılımlarındaki stabiliteyi arttırsın ondan sonra düşünsün bir sonraki versiyona geçmeyi. acele acele gördük s3 deki faciaları.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
samsung neyi örnek alacak? google ı mı? var ya bazen resmen komedi dükkanına çeviriyorsunuz burayı. google dan sonra 6 ay içinde diğer firmaların çıkarması güncellemeleri başarıdır. nedeni 1 milyon kez söylendi burada.

ayrıca bu yeni sürümler tam oturmadan güncelleme çıkarmanın da mantığı yok. bakalım 4.4.3 çıkacak mı? ayrıca samsung çıkardı hadi oradaki rakamlar 1 arttı nolacak? hangi özellik acil lazımdı?

öncelikle samsung kendi yazılımlarındaki stabiliteyi arttırsın ondan sonra düşünsün bir sonraki versiyona geçmeyi. acele acele gördük s3 deki faciaları.

Güncelle konusunda en berbat şirket Samsung 2 bin tl verip s3 alan adam andoid 4.1.2 kullanıyor bunu örnek alabilir

hizan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia z 4.3 güncellemesi harika.
ressimyukle.netau.net
[/URL][/IMG]
ressimyukle.netau.net
[/URL][/IMG]

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bidaha samsung alırsam bune ya güncelleme vermeyecen telefonu niye üretiyon cok telefon üretmek yerine 3-4 model üret adam gibi destek versinler s3 aldım pişmanım

Reaksiyon puanı
2,148
Nexusa çıkınca cyanogenmoda gelmesi de gecikmiyor
S3 ile 4.4.2 de kullanırsın işini bilirsen, ben 4.3.1 kullanıyorum misal

WanPorsia

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Küçük bir güncelleme muhtemelen bir hata falan düzeltilmiş olabilir. Teşekkürler bu arada paylaşım için :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
herşey güncelleme değildir. sırf güncelleme desteği var diye telefon alınmaz :) mesela samsung bisürü güncelleme verir ama hani stabilite? maksat göz boyama.

erso81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
peki nexuslarda ios stabilitesinin 1 e 1 aynısı var mı yada kaçta kaç olarak ifade edilebilir ? biraz konu dışı ama bilmediğimden soruyorum.teşekkürler

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Altın harflerle duvarıma yazdıracağım.. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

peki nexuslarda ios stabilitesinin 1 e 1 aynısı var mı yada kaçta kaç olarak ifade edilebilir ? biraz konu dışı ama bilmediğimden soruyorum.teşekkürler

9'da 7'si var. :)

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
iOS tan stabil mi bilemem. Ana Stabilite maksimum daha iyisi olamaz