Android 2.2 Froyo İşletim Sistemli LG Optimus Me 299 TL

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
:( benim kardeşim sıraya gitti ama alamamış :S komşum vardı o almış, adama ben haber verdim o alıyor ben alamıyorum ne biçim iştir yaa

[MENTION=16263]mmtself[/MENTION] hayırlı olsun diyeyim şimdiden,
biraz geç geçiş olsada hiç yoktan iyidir (:

0nur

Asistan
Reaksiyon puanı
2
8de gittim bi tane bim'e 1 kişi vardı önümde. iyi dedim 2.yim nasılsa kalır bana. tak 1 tane çıktı o bim'den. :) neyse daha ilk açıldığı gibi girmiştim daha kasalar açılmamıştı, kasiyerle konuştum dedim 1 saattir bekliyorum başka yerlere de bi soralım sordu bi yerde daha vardı satılmamış sağolsun ayırttırdı benim için koşa koşa gittim aldım.

Bir iki saattir kurcalıyorum telefonu şu an için beğenmediğim bir şeyi olmadı hatta baya bi hoşuma gitti, kız arkadaşıma almıştım hafiften biraz pişmanlık oluştu keşke kendime de alsaydım diye :)

mmtself

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tahmin ettiğim gibi. 3 adet gelmiş markete.bende 5.ciydim. kardeşim 5 tane bim dolanmış. sonun tam pes etmişken "ayırtıpta gelmeyen" birinin telefonunu almış. mmtself den mmtroid oldum :P sabah sabah mideniz bulansın :D

[MENTION=138307]technomind[/MENTION] teşekkürler renkdaş

rumblefish

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Dün Sabah 9da Bimin kapısına dayandık. Kalabalık olacağını tahmin ediyordum ama kimse gelmedi açılana kadar. 3 adet optimus me vardı birini ben aldım :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Lg alınırmı yahu Htc, Nokia olsa neyse.:D