(Android) 1.000.000 Bitdefender Mobile Security & Antivirus Lisansı

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kullananlar yorum yapabilir mi deger mi

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Androidde virüs programı kullanmayın. Boşuna sistemi yorarsınız. Bi faydası olmaz çünkü virüs falan hikaye yok oyle şey.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Androidde virüs programı kullanmayın. Boşuna sistemi yorarsınız. Bi faydası olmaz çünkü virüs falan hikaye yok oyle şey.

sadece androidte değil ben pc dede kullanmıyorum.önemli verilerim yedekte ve anti virüs olmadan yıllardır kullanırım hiç keşke kullansaydım demedim boşuna sistemiyormasına gerek yok

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Pc de de yorar. Hadi pcde virüs falan olur neyse de androidde virüs olayı tamamen kuruntu.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
dışardan apk yükleyenler için lazım antivirus. 360 antivirus idare ediyor ama yine de aldım lisans.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Hep dışardan yüklüyorum bir sorun çıkmadı şu ana kadar :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

dikkatli biriysen genelde bir sorun olmaz. ama bu android için virüs olmadığı anlamına gelmez :)

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben de dikkat ederim herşeyine ama arkayı sağlama almak iyidir. Ayrıca üst seviye telefon kullanıyosan sıkıntı yaşatmaz yorma-kasma açısından. Pil tüketimine etkisi olursa olur.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
6.3 MB Ram Kullanım Oranı O Yüzden Kaldırmadım .!

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ne olursa olsun sağlama almak lazım :thumbup:

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Noluyo l*n iki laf ettik bi dövmediğiniz kaldı :mrgreen: tamam siz sağlama alın :D

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Valla ben sizinle aynı görüşte değilim. Profesyonel antivirüs şirketleri raporları yayınlıyorlar. Android'de her geçen gün zararlı sayısı artıyor. Google mağazasını her ne kadar korusa da böyle yazılımlara ihtiyaç olduğu görüşündeyim. Bitdefender'ın da bu konuda ki başarısı malum. Lisansı aldım. Şimdi kuracam programı.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Valla ben sizinle aynı görüşte değilim. Profesyonel antivirüs şirketleri raporları yayınlıyorlar. Android'de her geçen gün zararlı sayısı artıyor. Google mağazasını her ne kadar korusa da böyle yazılımlara ihtiyaç olduğu görüşündeyim. Bitdefender'ın da bu konuda ki başarısı malum. Lisansı aldım. Şimdi kuracam programı.
Neymiş o zararlılar ? Hayır ben şu ana kadar sayısız uygulama yükledim gerek mağazadan gerekse dışardan ama birinde bile herhangi bir sorun çıkmadı . Bana mı denk gelmiyor ? :) O raporlarda virüs diye kast edilen reklam, spam sms vs. vs. gönderen uygulamalardır.
Neyse uzatmaya gerek yok kullananlara hayırlı olsun :)

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Neymiş o zararlılar ? Hayır ben şu ana kadar sayısız uygulama yükledim gerek mağazadan gerekse dışardan ama birinde bile herhangi bir sorun çıkmadı . Bana mı denk gelmiyor ? :) O raporlarda virüs diye kast edilen reklam, spam sms vs. vs. gönderen uygulamalardır.
Neyse uzatmaya gerek yok kullananlara hayırlı olsun :)
Valla doğrusunu söylemek gerekirse o kadar şey diyolar ama bende şuana dek bi sorunla karşılaşmadım :D Ama psikolojik işte insan tedirgin oluyor. Birde lisans beleş olunca direk alası geliyor insanın :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bedavaysa atlayalım hemen, daha 987.000 lisans var. Sırayı bozmayalım lütfen :D

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Valla doğrusunu söylemek gerekirse o kadar şey diyolar ama bende şuana dek bi sorunla karşılaşmadım :D Ama psikolojik işte insan tedirgin oluyor. Birde lisans beleş olunca direk alası geliyor insanın :D
Nerde beleş oraya yerleş :mrgreen:

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Siz yinede 1 ay kadar kullanın. Yada hemen kaldırın. Lisansı almış olursunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gmail kullanıyorsan tanıtımlar sekmesine bir bak, benim oraya düşmüş.