Andre Santos İtiraf Etti!

Bu konuyu okuyanlar

mendocino

Müdavim
Katılım
9 Ocak 2009
Mesajlar
11,032
Reaksiyon puanı
80
Puanları
48
Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu öyle bir açıklama yaptı ki...


571776_detay.jpg



Andre Santos Arjantin maçının daha önemli olduğunu belirterek, “Bunun için Aykut Kocaman’dan Gaziantep maçına çıkmamak için izin aldım” dedi.

Sakat ve cezalılar nedeniyle kadro kurmakta zorlanan Fenerbahçe’de Andre Santos’un açıklamaları şok etkisi yarattı...

Brezilyalı yıldız ülkesinde yayın yapan Bandeirantes radyosuna yaptığı açıklamada aslında durumunun çok kötü olmadığını Gaziantepspor karşısına sakatlığı nedeniyle değil çarşamba günü Brezilya’nın Arjantin’le oynayacağı hazırlık maçı nedeniyle çıkmadığını itiraf etti.

Santos, Arjantin maçına tam olarak hazır olabilmek için hocası Aykut Kocaman’dan Gaziantepspor maçına çıkmamak üzere izin aldığını da açıkladı. Katar’da oynanacak Arjantin maçını çok fazla önemsediğini kaydeden yıldız oyuncu kariyerinin en önemli noktasının 2014 Dünya Kupası’nda oynamak olacağını ifade etti.


http://www.htspor.com/fenerbahce/haber/571776-bu-kadari-da-olmaz
 

Darty

Öğrenci
Katılım
19 Eylül 2008
Mesajlar
62
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Santos'un açıklaması

Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Andre Santos, kendisiyle ilgili çıkan haberlerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Santos, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:"Son birkaç gündür kasık bölgesinden sakatlığım vardı. Doktorlarımla konuştum ve onların raporları doğrultusunda Gaziantepspor maçının kadrosunda yer almadım. Basında çıkan Arjantin maçında görev almak için Gaziantep maçı kadrosuna alınmadığım yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Hiçbir medya organına bu tip açıklamalarda bulunmadım."

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=21681
 
Üst