Vayy be.Twitter bizim mahkeme kararlarımızı takmıyor diye kapalı kalması gerektiğini söyleyenler mahkemeler işine baksın diyor.İşte adalet anlayışımız.
Anayasa mahkemesi kendi işine baksın.
Böyle saçma bir mahkeme bir tek bizde var, Milletin seçtiği 550 vekil kanun çıkarıyor, 7 kişi o kanunu kaldırıyor. Hadi oradan.
Kaldırılsın bu saçma AYM.
Güzel kardeşim sen mahkemeler işine baksın yazısını bu konuda nerede görmeyi başardın
Böyle saçma bir mahkeme bir tek bizde var, Milletin seçtiği 550 vekil kanun çıkarıyor, 7 kişi o kanunu kaldırıyor. Hadi oradan.
Anayasa mahkemesi neden İsrail'i yahudileri yargılamıyor? Ülkemizdeki Twitter'ın engellenmesi Anayasa Mahkemesine mi batıyor?
Şuana kadar Öldürülen masum Filistinli kardeşlerimizi neden savunmuyor? He?
Anayasa mahkemesi neden İsrail'i yahudileri yargılamıyor? Ülkemizdeki Twitter'ın engellenmesi Anayasa Mahkemesine mi batıyor?
Hahahahaha.Şaka yaptıysan hiç komik değil.Ciddi yazdıysan çok komik olmuş.Hadi israili yargılayalım.Suçlu bulundu diyelim.Sonra girip israili hapse atalım.Hatta amerikaya götürüp idam edelim![]()
Neymişim ben sölersen bende bileyim?Senin ne olduğun belli zaten cevap vermemin bi' önemi yok.
Senin ne olduğun belli zaten cevap vermemin bi' önemi yok.
Benim anlamadığım bir şey var.Niye madara olan biziz ?Uluslararası mahkemelere bu konular taşınsa varya.bildiğin madara oluruz bu kararlarla.
Şeriat gelirse daha iyi olur değilmi ne gerek var AYM felan filan boş ver mahkemeleri bir padihşa ve 550 vekili şeriat kanunlarını uygulasa daha güzel değil mi cok ilgincsin![]()
Evet.Demokrasiyi savunuyoruz ya sözde,550 ye karşılık 7 oluyor.Gene de 7 kişi padişah olmuyor,ama 550 kişi şeriat oluyor.
Siz daha ilginçsiniz)
Twitter kapatılırken yasa mı çiğnenmiş, hak ve özgürlüklere sebepsiz ihlal mi olmuş ? Öyleyse o mahkemenin orada işi yoktur,başkalarıyla mahkemenin ne olduğunu bilmiyor diye alay etmeden önce,sen o mahkemenin görevlerinin ne olduğunu araştır bence.Biraz hukuk ve Demokrasi kitaplarını okumanı tavsiye ederim güzel kardeşim benim bak ben şeriat nedir kitabını 2 defa okudum anlayım biraz dedim 2 defa okumama rağmen birşey anlayamadım şeriat kitabında
Bu arada anayasa mahkemesi işine baksın diyenler peki yolsuzlukda neden bırakılmadı mahkemeler işini yapsın![]()
Twitter kapatılırken yasa mı çiğnenmiş, hak ve özgürlüklere sebepsiz ihlal mi olmuş ? Öyleyse o mahkemenin orada işi yoktur,başkalarıyla mahkemenin ne olduğunu bilmiyor diye alay etmeden önce,sen o mahkemenin görevlerinin ne olduğunu araştır bence.
Şeriat kitabı dediğin nedir ? Şeriat kitabını iki defa okumuş) Şeriat ne onu @Ahbârî @|SeYYaH| ve başka arkadaşlar defalarca yazmasına rağmen sen şeriat kitabını okudum diyebiliyorsan,yapacak bir şey kalmamıştır.
Yolsuzluk gerçekse bile hırsızlıktır.Öyle meselelere Anayasa Mahkemesi bakmaz.Orada herhangi bir insanın benim evime girip paramı çalmasından bir farkı olmayan bir şey söz konusu.Anayasa'yı ihlal eden önemli bir mesele mi var ki o mahkeme bu işle alakadar olsun ? Ki gerçek olmadığı gözünü yummamışlara zaten açık.Ülkemdeki insanların gözü açık,çok şükür.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Demokrasi kitabı derken,ne okuyayım.Tavsiyen nedir ? Demokrasi kitabı diye bir şey de yok bu dünyada maalesef.