seyhmus21
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 255
Twitter açılacak ama bizdeki mahkemeler çok uzun olduğu için seneye bu ay açılır.
Elin Amerikalısı AKP MYK toplantısına katılacak kadar ileri giderken, çıkışta AKP hükümetini destekliyoruz derken, "Erdoğan en güvendiğim 5 kişi arasındadır" derken, "BOP eşbakanı"yken, Suriye'ye girmesi için Amerika'ya yalvarırken Amerika iyiydi, güzeldi, hoştu.. Şimdi "hadi oradan" oldu. Vallahi sırası gelince ona da "hadi oradan" çekecek çok kişi çıkacaktır.
Suriye ile aranız çok iyi, böyle olmaz dedi Amerika, biz onlarla savaşa giriştik.
İran ile ticaretiniz çok, bunu azaltın dedi Amerika, biz petrol alımını aşırı azalttık.
Irak'a bizimle beraber girin dedi Amerika, orada savaşan ABD pisliklerine "kahraman" dedik, meclise tezkere getirdik.
Şimdi Amerika hadi oradan? Doğru.. hadi oradan!
Ben de diyorum ki: Açılmasın!
Ey mahkeme! Sen mi büyüksün, ben mi?
Anayasa mahkemesi madem o kadar kendine güveniyor o zaman sandığa gelsin ama gelemezler çünkü kaybedeceklerini onlar da biliyor![]()
doğru diyorsun.senin gibi insanlara bir şey anlatmaya çalışıyoruz.hay aklıma ...
550 vekil, evet tamı tamına 76 milyon'un seçtiği 550 vekil!
kanun yapması, milletinin hakkını koruması için seçilmiş 550 vekil.
fildişi kulede oturup hukuku gerçek manada ete kemiğe büründüren rasyonel çerçeveden değil de, salt hukuk mantığıyla ahkam kesen 3-5 lord'un kararı hukuk oluyor, karar oluyor da, asıl hukuku yapan, milletin 550 temsilcisinin kararı boru mu oluyor beyefendi?
bayıldım bende sizin hukuk anlayışınıza!