Anakart sorunu

coko26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
m5a97 r2.0 markalı anakartımvar ve arka girişlerden kulaklığı taktığımda ses gelmiyor sadece ön girişlerden geliyor ses ve usb dede arka tarafa taktığımda tanımıyor bi önerisi olan varmı? win7 64 bit prof.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
m5a97 r2.0 markalı anakartımvar ve arka girişlerden kulaklığı taktığımda ses gelmiyor sadece ön girişlerden geliyor ses ve usb dede arka tarafa taktığımda tanımıyor bi önerisi olan varmı? win7 64 bit prof.

Ses sürücünü aygıt yöneticisinden kaldır anakartın sitesinden ses sürücüsünü indir sorun düzelir.

coko26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarı 1 ay oldu topllattığım sürücünün güncel olmadığını sanmıyorum ama deneyeceğim sağolun
aygıt tanıtırken zor tanıyor arkadaki girişler ön girişlerde sıkıntı yoksa arkadaki usb kulaklık girişleri sıkıntılı bazen tanıyor bazen tanımıyor.

Reaksiyon puanı
16,128
aka jacklarda anfi yok kulaklıkla ses almaman ondan olabilir ya çok zayıf yada hiç olmaz ...

coko26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bilgisayarcıya götürsem onlar ayarlıyorlarda ben bir türlü kendim yapamadım.Bir kere götürdüm bilgisayarcı yaptı başka kulaklıkla şimdi kulaklık değiştirdim gene ses gelmiyor :)