Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
m5a97 r2.0 markalı anakartımvar ve arka girişlerden kulaklığı taktığımda ses gelmiyor sadece ön girişlerden geliyor ses ve usb dede arka tarafa taktığımda tanımıyor bi önerisi olan varmı? win7 64 bit prof.
m5a97 r2.0 markalı anakartımvar ve arka girişlerden kulaklığı taktığımda ses gelmiyor sadece ön girişlerden geliyor ses ve usb dede arka tarafa taktığımda tanımıyor bi önerisi olan varmı? win7 64 bit prof.
bilgisayarı 1 ay oldu topllattığım sürücünün güncel olmadığını sanmıyorum ama deneyeceğim sağolun
aygıt tanıtırken zor tanıyor arkadaki girişler ön girişlerde sıkıntı yoksa arkadaki usb kulaklık girişleri sıkıntılı bazen tanıyor bazen tanımıyor.
ya bilgisayarcıya götürsem onlar ayarlıyorlarda ben bir türlü kendim yapamadım.Bir kere götürdüm bilgisayarcı yaptı başka kulaklıkla şimdi kulaklık değiştirdim gene ses gelmiyor