Ekran KArtım:GForce 6200 250 Mb Bu Benim İşimi Görüyoda Bana Ankart LAzım işlemicim İntel(R) Pentium(R) 4cpu 2.40GHz 2.41,256 MB Ram İşlemCi bumu Oluyo?işlemci ve ekran kartı seçimini belirtirsen daha rahat yardım edebilirler (bence)
şimdi işlemcinin soket yapısını bilemeden anakart önerilemez ki sana,
soket 478 mi, lga 775 mi? sen gidip yukarıda önerilmiş olan asus anakartı alır da, evine getirdiğinde işlemcin 478pin çıkarsa, boşa anakart almış olacaksın.
Pentium 4 ve 2.4 ghz olduğuna göre çok büyük ihtimalle 32bitlik bir işlemci ve 478pinli. Sana tavsiyem PC wizard veya Everest adlı programlardan birisiyle anakartının tam modelini ve chipsetini bulup ona göre anakart aramandır.peki soketi nerden bulacagım kaç oldugu?:surprised:
ASUS P5KPL-C G31 DDR2 800MHZ 1333FSB ANAKART işini görür bence 100 ytl fiyatı, ama dediğim gibi sen yine araştır, daha uygununu bulabilirsn... zaten elindeki parçaların miladı dolmuş dolacak. özellikle işlemciler kendilerini aşıyor yeni teknolojiler geliyor. o yüzden senin orta halli bi anakart görür zannımca. inşallah başkaları da bakar daha da yardımcı olurlar. ben yatıyorum sana kolay gelsin.