Amsn ile görüntülü konuşma

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Geçen gün bu benim aklıma gelmişti. Hotmail gibi Linuxmail şeklinde bir şey olabilir aslında. Tüm dağıtımların ortak olarak kullanabileceği şekilde bir anlık iletişim yazılımı geliştirilir, bizler de bu adreslerimizle hesap alırız.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Geçen gün bu benim aklıma gelmişti. Hotmail gibi Linuxmail şeklinde bir şey olabilir aslında. Tüm dağıtımların ortak olarak kullanabileceği şekilde bir anlık iletişim yazılımı geliştirilir, bizler de bu adreslerimizle hesap alırız.
Yani değil mi! Windows dünyasından sıyrılmak adına tam adımlar atılması harika olurdu... Linux kullansak bile halen lanet Windows'un izi kalıyor...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Kalmasına gerek yok aslında. Gmail veya Yahoo kullanabiliriz. Bakmayın böyle tutucu olduğuma. Ben de Hotmail kullanıyorum, mecburum. Çünkü Gmail'le anlaşamıyorum. Yahoo da bana sosyete işi gibi geliyor. :) Ve bir de yeni hesap açmak zor geliyor açıkçası. :D

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Sessizce bir kaç yıl daha beklemek gerek. :D

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
skype yükleyip kullanmakta zor bişey yokki

aslında her msn kullanıcısı pek tabii skype kullanabilir

hem önceki mesajımdada belirttiğim gibi

windows=linux

linux=windows

arasında görüntülü ve sesli görüşme yapılabilen tek programdır

Nordkapp

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Ben amsn ile daha dun kamera kullandim. Goruntu biraz siyahti ama yine de kamerayi kullandim. iyi yada kotu oluyor yani.

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Amsn ve benzeri yazılımlarla sesli ve görüntülü konuşmanın yapılamıyor oluşu Microsoft ile ilgilidir. Yani bunun Linux yazılımcıları ile ilgilisi yok. Şimdi msn hesabı açıp kullanmaya başlayan biri aslında Microsoft'un serverları üzerinden işlem gerçektirmekte.Sanırım bu yazdıklarım Linux yazılımcıların neden (Microsoft) bunu yapamadıklarını açıklamaya yeterli.

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
o zaman ne diyeceğiz

forever linux

forever skype