AMD'den Ödüllü Anket - Athlon X2 7750 Black Edition İşlemci Kazanma Şansı

Neden Çift Çekirdekli Athlon X2 7750'yi tercih etmelisiniz?

• Black Edition serisinin üstün overclock kapasitesinden dolayı.

Kullanılan: 115 15.2%
  • Çift çekirdekli işlemcilerde yüksek performansa sahip olduğu için

Kullanılan: 87 11.5%
  • AMD Over Drive ve Fusion ile acemilerin bile performansı artırabilmesinden dolayı.

Kullanılan: 75 9.9%
  • Hepsi!

Kullanılan: 481 63.5%

• Kullanılan toplam oy
    758

selimoloji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD son zamanlarda muhteşem bir teknoloji kullanmaya başladı. Gerek ATI platformunda gerekse işlemci platformunda çok iyi başarılara imza attı, özellikle Black Edition işlemcileri çok muhteşem performans veriyor. Kullandığım 4850 ile oynayamadığım oyun yok. Bunun yanında AMD Athlon X2 7750 ile birleştirirsem muhteşem bir performans elde edeceğimi düşünüyorum...
Selim ARIKAN

Lee54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD nin En büyük Artılarından Biri OverClock Yapılabilmesi ve bunu bilinçli kişiler yaparsa çok daha iyi sonuçlar alınabiliniyor. Herkese Bol Şans ^^

visualbasic6458

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
amd yi pek kullanamadım ama kendi pc m deki intel işlemci ile aynı sınıftaki amd işlemcileri karşılarştırdığımda özellikle oyunlarda açık ara önde olduğunu görüyorum .
şu anki kullandığım pc yi aldığım günlerde intel işlemcilimi amd işlemcili mi diye araştırmamıştım :( fakat yakın gelecekte alacağım (toplayacağım ) pc nin işlemcisi kesinlikle amd olacak ..

yldry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
x3 8450 kullanıyorum, pek memnun değilim ama phenom II lerden genede umutluyum. Yeni x3 lerin daha iyi performans verdiğini umuyorum. Bu işlemciyi kazanırsam eski işlemcimi mutlaka değiştirir bunu kullanırım. :D

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İntel kullanan arkadaşların bazıları AMD yi kötüleyip duruyordu. Bu kişiler oy kullanmasada şansımız artsa. :)

zabita

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk deneyimimde Amd çok ısnıyordu ve çok beni yormuştu bakalım bu sefer daha ne olur.

mustafa_481

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende kullanmadım hiç ama nasip olursa kullanırım iyi olduğunu duydum

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Anket tavan yapmış durumda. :D

Bol şanslar. Ben Intel kullanıyorum. :)

sakral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 5 aydır amd athlon 64 x2 5400 kullanıyorum özellikle 64 bit uyumlu sistemlerde mütiş neyse ilk pohem alcaktık kalmamıştı buna tailp oldum ve bekledigimden fazlası cıktı . yeni athlon nun performasını merak ediyorum zaten amd yapmışsa iyi yapmıştır ayrıca "lütfem banna çıksın :D"

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla doğru üyeler iyice fazlalaşmaya başladı site çökecek alamayacaz amd'yi:DAmd güzel canım kazanır aman söyleyeceğim şey kalmadı be herşeyi söyledim.İnşaallah bana çıkar ama yinede tüm üyelerin şansları bol olsun!

Jay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD gerçektn iyi bir firma. Belki ürünlerini bir türlü istenilen seviyeye ulaştıramıyor ama fiyatıyla rahat bir şekilde kurtarıyor...

cravit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
max.overclock için eşi görülmemiş işlemçi son hız limitininin bile üstüne cıkabiliyor

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bu arada bu overclock şu cpu hızı(ghz)mesela 2.01 ghz hızı 2.96 ghz gibi birşey yapıyormuş galiba valla 3.0 ghznin üstüne çıkarabiliyorsa ben AMD'den başkasını tanımam her sisteme AMD valla.AMD zaten herkese performans, fiyat,hız ve benzeri özellikler ile uygun.AMD alırsak daha karlı bir seçim yapmış oluruz yani intel kötü bana göre.Gta 4'Ü bile arkadaşın pcde intel core 2 duo kastı.

by_ProXy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Die for you demeye mi çalıştın acaba?

Kill for you : senin için öldürürüm
Die for you: senin için ölürüm demek oluyor :mrgreen:

destek için saol dostum ama ingilizce bilgim yeterli kanımca, demek istediğim neyse onu dedim ;)

DEAD INTEL :mrgreen:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Adamın demek istediği AMD için katil olur gider intel firmasındakileri öldürürüm intel yok olur gibi birşey galiba.

senseye20888

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun zamandır amd kullanıcısıyım,fiyat prerformans olarak çok iyi işlemcileri var.

alone_wolf1520

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende amd sempron kullanıcısıyım
su ana kadar bır sıkayetım olmadı sukur

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Sempronu merak ediyorum özellikleri ne acaba söyler misiniz?

bedirhankara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun zamandır AMD kullanıyorum. Piyasaya sürdükleri ilk işlemcilerden bu yana kesinlikle çok yol katettiler. Benim için performans pc nizi ne için kullandığınızla alakalıdır bu yüzden ATI ekran kartları ile olan uyumu benim için en değerli özelliklerinden biri. AMD hem fiyat hemde performans açısından, 2004 den bu yana hep ilk tercihim oldu...

ozgurtikiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok uzun süredir amd kullanıyorum. bundan önceki pcim amd 2,5 idi. Şuan bir üst basamaktayım ve yine amd tercih ettim. AMD & Asus bileskesinin üstüne tanımıyorum. gerçekten müthiş uyumlu bir konfigürasyon. İnteli her zaman ezip geçtiğini düsünüyorum. Ki bunuda her defasında kanıtlamıstır. İlk dönem bende amd 2,5 varken P4 3.0 ların bile yapmakta zorlandığı islemleri yapabiliyordum. Ki halada o makineyi ofiste kullanıyoruz. Eve tabii dediğim gibi üst bir islemci aldım

Şuan AMD Athlon 3800 2.40 islemcim var makinemde. Asus kasa, mainboard. En son dayanamayıp birde Asus LCD aldım. Tam süper oldu. 4 yıldır kullanıyorum bu makineyi ve suan vista ultimate var makinemde. Kalite farkını zaten burdan anlayabilirsiniz. 4 sene önceki bir intel islemcide vistada ne yapabilirsiniz beklemekten baska.

Hatta internetteki kullandığımız web sunucumuzda amd. Yani şuan bu hediye olarak verecekleri islemciye kesinlikle sahip olmak isterim ancak suanki islemcim de gerçekten çok iyi. Ondan borca girmiyorum belki 3-4 yıl sonra alırım. Ama para bulursamda alırım kesin. Yani hız ve performansını düsünemiyorum bu islemcinin.

Bence bu isten anlayan herkes amd der.. Türkiyeye amd nin ilk girisinde bir firmanın yanlıs ana kart kullanması ve yetersiz power suply kullanması bir çok makinenin sorun yasamasına neden olmus ve buda kulaktan kulağa yayılmıs ve bundan insanların amd islemcilerden çekindiğini biliyorum. Ama kullanın eminim asla intele dönmeyeceksiniz.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
O hediyeyi istiyorum çünkü amd kullanmakla kalmıyor seviyorum da. Ayrıca paylaşın demişsiniz fikirleriniz ben bir deneyimimi anlatayım. Herkes amd'nin ısındığını söyler ama ben bizzat denedim aynı işlemleri yapan intelden yaklaşık 5-10 derece daha soğuk duruyordu... Not: bir ara bilgisayarcıda çalışmıştım.

ozgurtikiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en uygun konfirigirasyon kesinlikle AMD islemci, asus ana kart, asus kasa, ati ekran kartı. bir daha ardınıza bakmazsınız. yani arabadan anlayanda bilir fordlarda böyledir. Kullanan kolay kolay forddan vazgeçmez. Ama piyasada renolar gibi çok tutmaz ikinci eli yazıftır. ama her yönden renolara fordlar 5 basarlar. İste amd de oyle. Kullananlar bilir tadından doluymaz bu islemcinin. Abi oğlum 4 yasına giriyor mayısta ve oğlum yokken ben bu makineyi topladım. ve suan vista ultimade var düsün artık gerisini. o zamanki kaç tane toplanan intel islemcili makine vistayı kullanabiliyor böyle rahat. bizim is yerinde benden öncekiler intel ve celeronları toplamıslar. mecburen xp ye kilitlendik onu kullanıyoruz. Bence bu iste amdnin eline intel su dökemez.