AMD'den Ödüllü Anket - Athlon X2 7750 Black Edition İşlemci Kazanma Şansı

Neden Çift Çekirdekli Athlon X2 7750'yi tercih etmelisiniz?

• Black Edition serisinin üstün overclock kapasitesinden dolayı.

Kullanılan: 115 15.2%
  • Çift çekirdekli işlemcilerde yüksek performansa sahip olduğu için

Kullanılan: 87 11.5%
  • AMD Over Drive ve Fusion ile acemilerin bile performansı artırabilmesinden dolayı.

Kullanılan: 75 9.9%
  • Hepsi!

Kullanılan: 481 63.5%

• Kullanılan toplam oy
    758

mrkamilk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İtiraf etmeliyimki Ben zamanında intel aldım. Ancak daha sonralardan forumlardaki yazılanları okuyup performans testlerini inceledikten sonra anladımki büyük yanlış yapmışım. Ancak sonradan arkadaşlarıma topladığım bütün makinalarda amd serisi işlemcileri tercih ettim. Performans ve fiyat olarak çok uygunlar. Ekonomik ve performanslılığı bir arada arayanlara harika bir seçenek. Herkese bol şanşlar.

rescuer85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk işlemcim inteldi onda da pek sorun yaşamıyodum ama amdyi kullandığımda gerçekten performans olarak daha verimli kullanabildiğimi söyleyebilirim.. ekonomik olmasından ziyade performans benim için ayrı önemli.. bu yüzden amd tercihimdir...

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
owerclock konusunda acemiym ve hiç amd kullanmadım :) yakın zamanda toplayacağım sistemde X2 7750 kullanmayı düşünüyorum ;) hem overclock merakımı gidereceğim hem de yüksek performanslı bir işlemcim olacak

yatay&dikey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önceleri intel kullanıcısıydım. Geçen sene farklılık olsun diye AMD işlemci kullanmaya başladım. Aynı şekilde nVidia ekran kartı kullanıyordum. Ondan da vazgeçip ATI'ye yöneldim. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
AMD'nin Türkiye'deki en büyük sorunu bence yeterli reklam ve desteği yaygın bir şekilde bulamamaktı. Tabii bu olay son yıllarda değişmeye başladı. Tanıtımın ve teknik desteğin artmasıyla birlikte AMD kullanıcılarının Türkiye'de de belirgin bir artış kaydedeceğine inanıyorum.

xafer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk amd cpu'm athlon 1700+ den beri amd den şaşmıorum en iyisi en ekonomiki vede endayanıklısı AMD bence türkiye koşullarnın cpu'su

gengreen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 yıldır amd kullanıyorum çok şükür şimdiye kadar bir proplem yasamadım beni hic bir zaman yarı yolda burakmadı.Şu anda amd x64 kullanıyorum.Amd işlemcilerin fiyat performans oranları çok iyi tekrar sistem toplayacaktım ben kazanırsam çok iyi olacak.

cakabuba

Asistan
Reaksiyon puanı
0
anketteki şıklara ek olarak intelden nefret ediyorum...

okeanos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her ne kadar uzun süredir takip etsem de AMD işlemciler ile tanışmam 2005 yılında topladığım makinem için alımına karar verdiğim Athlon 64 3500+ Venice ile oldu. Yıl: 2009 Hala aynı işlemciyi kullanıyorum. AMD işlemcilerin Performans/Fiyat oranının oldukça yüksek. "The future is fusion"

emrebursali_2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acemilerin yani bilgisayar kullanmaya başlayanlar için bile fark yapacağını ve atacağını iyi bir hız(performans), verim alacağını düşünüyorum.

sacroom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben AMD serüvenine 1999 da duron 1200 alarak başladım ve o günden bu yana AMD işlemci kullanmaya devam ettim,
AMD fiyat-performans bağlamında süper :)
2 seneye yakın da Athlon X2 4600 işlemci kullanmaktayım hız ve performansından memnunum
herkese tavsiye ederim.. :)

alirizak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir AMD kullanıcısı olarak, fiyat performans açısından hep en iyi ürünleri sunan bir firmayı takdirle karşılıyorum. Bir upgrade gerekiyordu zaten; bana çıkarsa bahanem olur. ;)

sazan06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bütün olumsuz reklamlara karalamalara rağmen AMD aldım ve son derece memnunum. verdiğiniz parayı fazlasıyla hak ediyor.

ebuhureyra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha dün amd 7750 black edition serisinden bir bilgisayar topladım. Fiyat performans oranı hakikaten çok ii bir işlemci. Ben sistem için aşağıdaki konfigürasyonu kullandım. 1 gündür kullanıyorum. Detaylı testlerini daha yapamadım. Ama AMD performansından çok memnunum.

*İşlemci: AMD ATHLON 64 X2 DUAL 7750(2.7GHz)3MB 940p
*Anakart:GA-MA780G-UD3H SC-940,AMD 780G,SES,LAN,SATA,DDR2 1200
*Bellek:2 GB DDR2 1066MHzKIT(2X1GB)CL5 NVDIA HYPX KINGSTON
*Ekran Kartı:SAPPHIRE ATI HD4830(256Bit) 512MB DDR3 AVIVO 16X
*Sabit Disk:500 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 32MB ST3500320AS
*Kasa:GIGABYTE GZ-X2BPD-400 ATX KASA SİYAH 420W
*DVD Yazıcı:SAMSUNG SH-S223F 48xCDRW 22xDVDRW SATA SİYAH
*Klavye: MICROSOFT B2L-00063 Q KLAVYE USB SİYAH
*Mouse: LOGITECH MX400 PERFORMANCE LAZER MOUSE USB/PS2
Monitör: SAMSUNG T260HD 26' LCD Wide Screen MONİTÖR 5 MS, DVI, HDMI, Full HDTV

awsalli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence hepsi çünkü amd fiyat performans açısından şuan çok cazib aslında intelinde çok iyi işlemcileri var ama onlar fiyat açısından çok el yakıyor mallesf

s@cid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar ben burada yeniyim umarım ben kazanırım çok ta ihtiyacım var valla

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bilgisayar hayatım boyunca hep AMD kullandım ve çok memnunun.Hem fiyat-performans bakımından hem de OC kapasitesi bakımından AMD herzaman lider bir marka olmaya devam edecektir.

sebu23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD ATHLON X2 5000+ kullanıyorum. Performansı çok iyi ısınma sorunu yok. İşlemciyle gelen kendi soğutucusunu kullanıyorum. Gayet güzel soğutuyor ve gürültülü ses çıkarmıyor.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Acaba bu işlemciyi kazanan nasıl temin edecek merak ediyorum birde AMD ile ilgili internette çok reklam görmeye başladımAMD ilerleme yapıyor gerçekten ama şu aklıma geldi AMD fabrikalarını araplar satın almış diye konu açmışlardı inşaallah AMD ye birşey yapmazlar bu kadar güzel ilerlerken AMD ye fabirkaları satıp falan değiştirip birşey yapmazlar.Yoksa mutluluğum ve performansım sonra ericek.

domivamis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yıllardır sadece AMD işlemcili pc kullandım,Phenom II X4 955'ü heyecanla beklemekteyiz

feel52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla 10 yıldır bu işi yapıyorum evde ve iş yerimde amd işlemci kullanıyorum gayette memnunum

kuruwa

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sadece ilk işlemcim intel idi o da p3 600 ondan sonra hep amd aldım makıneyı değitiricem ama krizden hep ertelemekteyım cıkarsa işlemcı satarım bendekı nı o zaman eklerım hehe

alfozo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s.a arkadaşlar ben bilgisayarı ilk alacagımda intelmi amd mi olsun diye terettüt de kaldım ve bana dedilerki amd hem ucuz hem hızlı dediler ve amd almaya karar verdim şuanda kullanıyorum güzel hızlı ısınma sorunu var dediler hiç ısınmıyor kapanmıyor.AMD güzel bir işlemcidir. İleride bir üst seviyeye yükselmeyi isterim AMD

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
AMD Over Drive ve Fusion ile acemilerin bile performansı artırabilmesinden dolayı kesinlikle Amd diyorum..Performans,fiyat ve daha fazlası için AMD :)

ahmetkinen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yıllardır amd işlemcirleri kullanırım ve hiç pişman olmadım. Amd fiyat/performans konusunda intelin çok önünde.

say55

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hamd hem performans hemde fiyat olarak rakiplreinin önünde ve aynı çekirdek hızlarında amd testlerde önce çıkıyor...

tolgaertekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önümüzdeki günlerde Phenom II X4 ailesinin en hızlı modeli olarak Phenom II X4 955 işlemcisini pazara sunmayı planlayan AMD, çift çekirdekli işlemci pazarı için de yüksek saat hızına sahip yeni bir model hazırlıyor. Firmanın bir süre önce kullanıma sunduğu Athlon X2 7750 Black Edition modelinin üstüne konumlandırılması planlanan Attlon X2 7850 Black Edition isimli yeni modelin 2.8GHz'de görev yapacağı belirtiliyor.
65nm üretim teknolojisiyle hazırlanacak olan çift çekirdekli işlemci, 1MB seviye 2 ve 2MB seviye 3 bellek kapasitesine sahip olacak. Black Edition serisi dahilinde hazırlanacak ve doğal olarak çarpan kilidi açık olarak gelecek Athlon X2 7850'nin bu sayede hız aşırtma ile 3GHz barajını kolaylıkla geçmesi bekleniyor. AMD'nin 23 Nisan'da duyurmayı planladığı işlemcinin fiyatı hakkındaysa henüz net bir bilgi bulunmuyor.