okinkurt
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,233
Çıkmadan çöp vs diyemeyiz gelsinler görücez iyi olurlarsa rekabet olur buda bizlere yarar tabi.
Sende bir bitmedin ya arkadaşım konuşmada kaby lake zen'i ikiye katlar diyen sen değil misin? Nasıl katılıyor kanıt var mı?çöp mü diyorum ben neyin zihniyeti içindesin. 3000 tlye sistek toplasaydım amd tercih etmezdim diyorum. 1500 tlye sistem toplasaydım da intel tercih etmezdim anlatmak istediğim bu
Onu o arkadaşa söylenen lazım.Çıkmadan çöp vs diyemeyiz gelsinler görücez iyi olurlarsa rekabet olur buda bizlere yarar tabi.
Onu o arkadaşa söylenen lazım.
Tamam abiKonuyu saptirmayalim arkadaslar.
Sende bir bitmedin ya arkadaşım konuşmada kaby lake zen'i ikiye katlar diyen sen değil misin? Nasıl katılıyor kanıt var mı?
Zen kağıt üzerinde zaten skylake i geçemiyor kaby lake gelirse nasıl geçecek diyorum
Lütfen zen için çöp dediğim cümleyi gösterir misin
Sen hala şimdiki fx serisinden bahsediyorsun. Zen bir gelsin görürüz. Çöpmüş. Hadi oradan. İşlemci çöp değil senin paran çok.
Zen derken neyi kastettiniz ? zotac ile zen in alakası ? ben demek istediğinizi anlamadım.
çöp mü diyorum ben neyin zihniyeti içindesin. 3000 tlye sistem toplasaydım amd tercih etmezdim diyorum. 1500 tlye sistem toplasaydım da intel tercih etmezdim anlatmak istediğim bu
Sende diyorsun kağıt üzerinde belki zen kaby lake yi geçecek nerden biliyorsun? Bu arada konuşmada söylemiştin bu işlemci çöp diye.Zen kağıt üzerinde zaten skylake i geçemiyor kaby lake gelirse nasıl geçecek diyorum