Amd vs İntel

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Çıkmadan çöp vs diyemeyiz gelsinler görücez iyi olurlarsa rekabet olur buda bizlere yarar tabi.

SerhatXG

Asistan
Reaksiyon puanı
15
çöp mü diyorum ben neyin zihniyeti içindesin. 3000 tlye sistek toplasaydım amd tercih etmezdim diyorum. 1500 tlye sistem toplasaydım da intel tercih etmezdim anlatmak istediğim bu
Sende bir bitmedin ya arkadaşım konuşmada kaby lake zen'i ikiye katlar diyen sen değil misin? Nasıl katılıyor kanıt var mı?

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Sende bir bitmedin ya arkadaşım konuşmada kaby lake zen'i ikiye katlar diyen sen değil misin? Nasıl katılıyor kanıt var mı?

Zen kağıt üzerinde zaten skylake i geçemiyor kaby lake gelirse nasıl geçecek diyorum

Lütfen zen için çöp dediğim cümleyi gösterir misin

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Zen kağıt üzerinde zaten skylake i geçemiyor kaby lake gelirse nasıl geçecek diyorum

Lütfen zen için çöp dediğim cümleyi gösterir misin

İntel şuan için kendi ile yarışıyor zaten amd mevcut FX rezaletini telafi etmek zorunda ZEN ile ha dersinki çok bir beklentin varmı ? hayır yok ama umarım iyi olurlar.

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Sen hala şimdiki fx serisinden bahsediyorsun. Zen bir gelsin görürüz. Çöpmüş. Hadi oradan. İşlemci çöp değil senin paran çok.

Zen derken neyi kastettiniz ? zotac ile zen in alakası ? ben demek istediğinizi anlamadım.

çöp mü diyorum ben neyin zihniyeti içindesin. 3000 tlye sistem toplasaydım amd tercih etmezdim diyorum. 1500 tlye sistem toplasaydım da intel tercih etmezdim anlatmak istediğim bu

Zotac kötü bir marka değil ancak arkadaşın dediği gibi desteği bir msi veya asus gibi değil. İşlemci konusunu anlayamadım. Benim şahsi fikrim kaby lake ile zen aynı performansta olacak ama çekirdekten dolayı render de zen öne geçecek. Parayı bu işe neden karıştırdınız? AMD fakir mali falan değildir. Ucuz olmasının sebepleri var bunlarda bazıları halihazırda olan FX lerin eski olması, dahili GPU olmaması ve Intel'e göre az satılmasıdır(önceki söylediklerime göre normal).

Tubicaliskan

Asistan
Reaksiyon puanı
127
Ha ben sistem alacağım Zaman ekran kartı takmayacağım için kaby lake ve dahili GPU su bana zen ve ekran kartından daha ucuza mal olacak. Sonradan güçlü bir ekran kartı takacağım. Böyle yapan az kişi var ancak benim gibiler için İntel daha avantajlı geliyor.

SerhatXG

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Sende diyorsun kağıt üzerinde belki zen kaby lake yi geçecek nerden biliyorsun? Bu arada konuşmada söylemiştin bu işlemci çöp diye.

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Arkadaşlar çıkmadan o geçer bu geçer diyemeyiz ben FX üretilirken çıkan haberleri ve forumlardaki muhabbetleri iy hatırlıyorum FX gelicek i7 yi ezicek bulldozer adı üstünde vs bir çıktı bunu diyen arkadaşlar şuan i5 veya çeşitli intel cpu lar kullanıyorlar :) çıksın bir görelim bakalım :)