S
SDN Okuru
SDN Okuru
aboowwwww 6 milyar lee boru değil. 350 liralık sistem var bende bitek yeni oyunları oynayamıyom ama yakında ek bi işlemle onlarıda oynacam
beyler amd 8.6 ghz ile dünya rekoru kırdı hala intel diyenlere diyecek bi lafım yok
Bir şey ifade etmemesi nasıl oluyor anlamadım8.6 GHZ hic birsey ifade etmiyor maalesef. Ayrica öncedende belirttigim gibi: Sivi nitrojenle eksi 268 derecede gerceklesmis bir olay bu. Normal fanla yada su sogutucusuyla 8ghz'i rüyanda görürsün. Ona bakarsan italyanlarda eksi -170 derecede pentium 4'ü 8.30ghz'e cikarttilar![]()
8.6 GHZ hic birsey ifade etmiyor maalesef. Ayrica öncedende belirttigim gibi: Sivi nitrojenle eksi 268 derecede gerceklesmis bir olay bu. Normal fanla yada su sogutucusuyla 8ghz'i rüyanda görürsün. Ona bakarsan italyanlarda eksi -170 derecede pentium 4'ü 8.30ghz'e cikarttilar![]()
intel pişmanlıktır... stok fanla kullanmak ise en büyük hata...
Senelerdir stok fan kullaniyorum ne isinma sorunu var ne birsey. Neye dayanarak genelleme yaptigini sorabilir miyim?
Bir şey ifade etmemesi nasıl oluyor anlamadım
sökmesi takması kolay ama toz tutma sorunu çok...
Bir islemci sadece sahip oldugu hiza göremi iyi yoksa baska özelliklerede ihtiyac duyuyormu? 8GHZ'in ne gibi avantajlari var mesela?
etrafımdaki pek çok kişi code convert ediyor vs ben de ses ile ilgileniyorum mesela... 8ghz ile çalışan bir işlemci benim çok işime yarardı 2 kat daha erken biterdi belki işim..
stok kasa CREA ve alındığı gibi kullanılıyor... sadece günde 12 saat çalıştığı halde 5 yıllık toz biriktiriyor...
Bunun icin gercekten 8ghz'lik bir islemciye ihtiyacin varmi?
Valla senin bunu nasil basardigini bilmiyorum ama bende öyle birsey söz konusu degil. Dedigim gibi: Toz biriken yerlere koyarsan kasayi ( masa altina, arkasina ) o zmn gayet normal bir durum. Senede bir hafiften pervanelerini temizliyorum hepsi bu.
bende tozlanmıyordu... diyemem hiç bakmadım...![]()
Bir bilgisayara 6000 tl verilecekse o bilgisayarın markası apple olmalıdır bana göre.
Oyun oynayarak ömür tüketmek ise enayilik gibi geliyor bana.
Benim gibi, bu konudaki bütün yorumları okumak da öyle tabi![]()
Bunun icin gercekten 8ghz'lik bir islemciye ihtiyacin varmi?
Gün geçtikçe her şey mükemmelleşiyor ve boyutları büyüyor haliyle sen yerinde sayarsan tahmini işi bitirme süresi uzayıp gider..
intelin dandik soketinde yamulan iğneleri nasıl düzeltiyorsunuz? işlemciyi takarken bile yamulan iğneler oluyor... intel=pişmanlık yazıyorsam sokettendir...![]()
Sen takmasini bilmiyorsan intelin sucu ne kardesim
Yanlis takarsan, zorlayarak takarsan tabi ki yamulur.
Düzeltmek icin en iyi yöntemlerden biri:![]()
Uclu kalem.
Tak pini icine, yavasca acele etmeden düzeltmeye calis. Ara sira islemciyi sokete takarak oturup oturmadiga bak. Budur![]()