AMD ve Intel arası geçiş

Siray3t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

HP Pavilion g6 2212-et model laptop kullanıyorum. 2 adet ekran kartı var birincisi Intel HD Graphics 4000 diğeri AMD Radeon HD 7600M Series.
League of Legends
diye bir oyun oynuyorum oyunumda donmalar olduğu için AMD ekran kartımı kullanmak ve daha yüksek performans almak istiyorum. Masaüstüne sağ tıklayıp Grafik özelliklerini yapılandır seçeneğinden oynadığım oyunu Yüksek Performans seçeneğine getiriyorum ancak oyun yine donarak ilerliyor, güç tasarrufu yapıyorum yeniden aynı. Acaba ekran kartları arasında geçiş yapamıyor muyum? Yardımcı olursanız sevinirim.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
oyuna sağ tıkla yüksek grafikle çalıştır diye bişey olması lazım ordan bi bak

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
üreticiler hiç bunu dusunmuyor mu ya kolay geçiş sağlanması lazım biz mi ugraşcaz böyle rezilliklerle nvidia yla ıntel arasında bile oluyor saçma sapan bişey

Siray3t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üreticiler hiç bunu dusunmuyor mu ya kolay geçiş sağlanması lazım biz mi ugraşcaz böyle rezilliklerle nvidia yla ıntel arasında bile oluyor saçma sapan bişey

aynen çok sinir bozucu bir şey yaklaşık 1 haftadır uğraşıyordum neyse artık yapacak bir şey yok amd kenarda durucak

GAGO61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuyu hortlatıyorum sanırım ama problemin çözümünü yazmak istedim

Merhaba,

HP Pavilion g6 2212-et model laptop kullanıyorum. 2 adet ekran kartı var birincisi Intel HD Graphics 4000 diğeri AMD Radeon HD 7600M Series.
League of Legends
diye bir oyun oynuyorum oyunumda donmalar olduğu için AMD ekran kartımı kullanmak ve daha yüksek performans almak istiyorum. Masaüstüne sağ tıklayıp Grafik özelliklerini yapılandır seçeneğinden oynadığım oyunu Yüksek Performans seçeneğine getiriyorum ancak oyun yine donarak ilerliyor, güç tasarrufu yapıyorum yeniden aynı. Acaba ekran kartları arasında geçiş yapamıyor muyum? Yardımcı olursanız sevinirim.

League Of Legends arayüz exesi aracılığıyla oyunu çalıştırdığı için sizin yaptığınız seçim sadece launcher'ı yüksek performansta çalıştırıyor..

oyunu yüksek performansta çalıştırmak için
X:\....\League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\(oyun sürümü)\deploy yolundaki league of legends.exe dosyasını yüksek performansla calıstırmayı seçmelisiniz.