maske_55
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Merhabalar öncelikle söyle söylemek istiyorum Recovery-Format vs. işlemleri gerçekleştirdim Teknik servise gönderdim laptopumu donanımsal bir arızası bulunmamakta tüm sıkıntım yazılımsal İntel HD 4000 ile AMD readon HD graphicse sahibim 2 hafta önce normal bir şekilde kullanırken oyun ekranında kırmızı şekiller belirdi ve atigma.sysm tarzında bir mavi ekran verdi.ardından pcyi actıgımda siyah ekran verdi format attığımda ekran kartları yazılımları yüklenmediği için pc açılıyor sıkıntı yok ekran kartlarını güncellediğim zaman ekran gidiyor siyah ekran kalıyor ama çalışmaya devam ediyor şuan AMD grafik sürücüsü kurmadım sadece İntel HD 4000 ile calıstığı için açılıyor ekran ama AMD olmadığı için oyunlarda eski performansın 4/1 ini bile alamıyorum bilgisayarım 8.1 single launge orjinal kimliğimde bir sıkıntı yok 1 haftadır canlı destek yardımıyla destek almaya çalışıyorum fakat bir dönüş alamadım sanırım doğru yazılıma ulaşabilirsem veya ilk hangi sürümde olduğunu bulabilirsem sorun düzelecektir diye düşünüyorum cevaplarınızı bekliyorum şimdiden okuyan arkadaşlara teşekkürler resimler aşşagıdadır.