Dell Inspiron 3521 7600M Ekran Kartı Görünmüyor

BlackLine23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;
Dell Inspiron 3521 aygıt yöneticisinde gizli aygıtları göster dediğimde Amd Radeon 7600m series diye gizli olarak gösteriyordu. Güncelleme denedim kabul etmedi. Her şeyi denedim geri getiremedim. Sonra kaldır deyip yeniden başlattım daha sonra ekran kartı hiç görünmedi. Şu an Intel HD 4000 kullanıyorum. Geri getirmem için ne yapmam lazım? Garantisi bitti. Ekran kartı değişse ne kadar fiyatı olur acaba?

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Aygıtı kaldırdığınıza göre masaüstü için inteli kullanıyorsunuz.Sistem geri yükleme denediniz mi? Başlat \ çalıştır \ rstrui.exe yazıp açın.
Olmazsa resmi web sitesinden radeon serisi sürücüsünü indirin.

Resmi web sitesi;
Download Drivers

siteye girdikten sonra orta kısımda sizden istenilen bilgilere aşağıdakileri girin.

Step 1 : Notebook Driver
Step 2 : Radeon HD Series
Step 3 : Radeon HD 7xxxM Series
Step 4 : (İşletim Sisteminiz)
Sonra indirin ve kurun.

Umarım çözülür problem devam ederse yazarsınız.

BlackLine23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aygıtı kaldırdığınıza göre masaüstü için inteli kullanıyorsunuz.Sistem geri yükleme denediniz mi? Başlat \ çalıştır \ rstrui.exe yazıp açın.
Olmazsa resmi web sitesinden radeon serisi sürücüsünü indirin.

Resmi web sitesi;
Download Drivers

siteye girdikten sonra orta kısımda sizden istenilen bilgilere aşağıdakileri girin.

Step 1 : Notebook Driver
Step 2 : Radeon HD Series
Step 3 : Radeon HD 7xxxM Series
Step 4 : (İşletim Sisteminiz)
Sonra indirin ve kurun.

Umarım çözülür problem devam ederse yazarsınız.

Maalesef kardeşim ilgilendiğin için teşekkür ederim ama sistem hiçbir şekilde ekran kartını görmüyor sanki takılı değil gibi ama laptop kullanıyorum böyle bir sorun nasıl olur? acaba vga kablolarını falan çıkarıp tekrar denesem mi kasayı açıp?

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Maalesef kardeşim ilgilendiğin için teşekkür ederim ama sistem hiçbir şekilde ekran kartını görmüyor sanki takılı değil gibi ama laptop kullanıyorum böyle bir sorun nasıl olur? acaba vga kablolarını falan çıkarıp tekrar denesem mi kasayı açıp?
Bu benim başıma gelseydi yukardakileri denerdim olmadı format atardım kardeşim kasayı açıp kablolara müdahale etmek son çare olur yanlış bişey yaparsan gereksiz masraf çıkartırsın.

BlackLine23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu benim başıma gelseydi yukardakileri denerdim olmadı format atardım kardeşim kasayı açıp kablolara müdahale etmek son çare olur yanlış bişey yaparsan gereksiz masraf çıkartırsın.

Doğru söylüyorsun ama yazılımsal olarak hiç bir şey yapamıyorum sonuç olarak da donanımsal denemeye başlama ihtiyacı duyuyorum varmı önerebileceğin başka bir şey dediklerini önceden denemiştim yani .:)

BlackLine23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediklerinin hepsini yaptım,açıp baktım tüm kabloları çıkarıp taktım açtım yine yok daha ne yapabilirim? Termal macununa kadar yeniledim. :)

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
hey ben biliyorum dır bunu indir kur
AMD Catalyst 13.2 BETA download
bende olmuştu
sorunu düzelttim
peki neden bu beta sürümü çünkü tüm ekran kartlarıyla uyumlu (sadece amdnin)
sonra güncelleyebilirsin bu arada catalys control centerdan grafik özelliklerinden güç kısmından 2 sekmeye gel prize takılı pilde vb g-herşeyi performans en üs düzey de sonra 3 sekmeden istediğin uygulmayı amdnin ekran kartına ayarla