Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AMD henüz resmi olarak windows 8.1 için sürücü yayınlamadı ancak, sızdırılan 13.11 Beta 3 sürücüsü windows 8.1 de kapsamaktadır.. Windows 8.1 de sorun yaşayanlar bu driveri indirip kursunlar..
NOT: Bu sürücü AMD'nin resmi sitesinde yoktur, sızdırılmış bir betadır, denemesini yaptım, şu an ki sürücümden daha iyi performans verdi ancak, beta olduğu için buglar ve sorunlar olacaktır.
Desteklenen İşletim Sistemleri
Windows 7
Windows 8
Windows 8.1
arkadaşlar bende aynı sorunla karşılaştım . hersiteye baktım olmadı. sonra uğraştım . önce aygıt yöneticisinden amd ekran kartını kaldırdım. sonra pc yeniden yi başlattım. sonra pc açıldııgnda aygıt yöneticinden tekrar baktm ve amd değilde windows görüntü bağdaşdırıcısı geldi . aynı sorun ondada vardı. sonra win görüntü bağdaştırıcısına tıkladım ve sürücüyü güncelleştirdim . amd-radeon-hybrid yerine amd radeon 7600m serisi geldi. ve sorunsuz çalışıyor .
Son bi not. eğer sorun devam ediyorsa acil çözüm bulun . yoksa pc aşırı ısınma yapıyor .
arkadaslar aynı sorun bende de vardı sag tıklayıp kaldır dedım daha sonra donanımları tara deyınce hersey normale dondu kendı kendıne buldu ve duzelttı.
az öncede aynı konuya farklı yerde cvpladım ama burdada yazayım sw updaten programından ekran kartlarının güncellemesini denetle ve varsa güncelle oda olmassa aygıt yöneticisine gir ordan hem inteli hemde amd yi güncelle ordan güncelleme görmesse iki ekran kartının son güncel halini sitelerinden indir kurulu olanları kaldır yerlerine yenilerini indir.
sorun çözülecektir. bendede aynı sorun vardı bu şekilde çözdüm sorun kalmadı call of duty sorunsuz oynuyorum ....