AMD Radeon HD 7500M/7600M hakkında bir sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Siray3t
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Siray3t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

HP-Pavilion-g6 marka notebook kullanıyorum, sistemim Windows 8'di, sevmediğim için Windows 7 kurdum. Tüm sürücüleri kurdum AMD Radeon'u kendi sitesinden Windows 7 32 bit olarak indiriyorum kuruyorum fakat bilgisayarım tanımıyor ve devreye sokmuyor ekran kartımı.

Driver sitelerinde AMD Radeon HD 7500M/7600M Windows 8 64 bit için verilmiş sürücüleri var. Eski sistemimde Windows 8 64 bit idi.

Ekran kartını nasıl yükleyebilirim?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Sistemin 32 Bit mi yoksa 64 mü? Suan kullandigin WIN 7'yi soruyorum.

Siray3t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 7 - 32 bit kullanıyorum

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Laptop'un modeli tam olarak hangisi? g6-..... kac?

Aygit yöneticisinde herhangi bir hata var mi?

Siray3t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ads_z.png

Hewlett-Packard HP Pavilion g6 Notebook PC

Bu yazıyor sadece

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Aygit yöneticisinde yüklü olmayan cok sey var. Ethernet sürücüsü, bluetooth ve en önemlisi chipset sürücüsü yüklü degil.

Laptop'un arkadasinda hicbir sey yazmiyor mu? Ona göre sürücü tavsiye edeyim. Sadece g6 girdi mi 116 tane model cikiyor :)

Siray3t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
buldum g6-2212et :-)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

buldum g6-2212et :-)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Hemen göz atiyorum :)

[MENTION=123570]Siray3t[/MENTION]

Kardesim, simdi buraya girip isletim sistemini ve 32BIT'i sectikten sonra ilk önce chipset sürücüsünü indirip yüklüyorsun. Bunu yaptiktan sonra pc'ye reset at ve tekrar ac. Ekran karti sürücüsü aygit yöneticisine göre yüklü degil. Sen yine de program kaldir'a bir göz at AMD'le alakali bir sey varsa sil. Sildikten sonra tekrar reset atip ekran kartinin sürücüsünü indirip yükle.

Driver-Network bölümünden ethernet sürücüsünü de indirip yüklemeyi unutma. Bunlari dene bakalim ne olacak :)

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/...14028&softwareitem=ob-110577-1&sw_lang=&#N296

Siray3t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama burada sadece Windows 8 var :-/

Tamam sizinkinden farklı bir yere girdim işletim sistemimi seçip yazılımları indirebiliyorum. Ethernet'i indirdim oldu, bakalım ekran kartı olacak mı.

Üç adet ekran kartı var Intel ve 2 AMD. 2 AMD sürücülerini indirip denicem, birisi inmek üzere, denedikten sonra yazıcam buraya

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Laptop'un üzerinde ekran kartinin logosu falan yok mu :D Ona göre indir sen.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Hadi bakalim :)

Siray3t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sürücüler sadece Windows 8 için geçerli yani aldığım gibi geçerli malesef. Nasıl yükleyebilirim?

buraya bakarsanız Windows 8 64 bit destekliyor sadece napabilirim :-/ http://drivers.downseeker.com/download/246854/amd-radeon-hd-7500m-7600m-display-driver-8.93.7.0-for-windows-8-x64/

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Hp sayfasinda da sadece WIN8 var maalesef. Baska sayfalardan bulup yüklemek lazim.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Oluyorsa indir de olacagini pek sanmiyorum. Download linkine bastimi driver indentifier adli programi indirmeye kalkiyor.

Siray3t

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Altta başka bir link daha var sp59246 adlı uygulamayı indiriyor. Bu HP driverı, inş olur

Bu da olmadı :-( Napabilirim başka?

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Windows 8 e dönmedikçe tam performansla kullanamassın bilgisayarı ,senin ekran kartın ati ve intel geçişli sağdan soldan bulduğun driverler işine yaramaz en kötü ihtimal intel in driverini ararsın bulursun intel ekran kartın çalışır oyunlarda performans alamassın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
D4M86EA Pavilion g6-2310st i5 4B, 5OOGB 2gb bir ürün aldım freedos olarak geldi. Win7 32 bit yükledim dediğiniz gibi ekran kartında sorun çıkardı. Amd radeon 7600m ekran kartları için sürücü çıkarmamiş, hp firması sadece win8 driver desteği veriyor. Ama Driverpack solution 13-final ile kısmen olsa da hal ettim. bütün driverleri yükledim. hp teknik servisi az önce bana döndüler yapılacak bir şey olmadığı Win8 mahkum ettiler ancak win7 driverleri için çalştıklarını günceleme yayınlayabilecekleri bu yüzden siteyi takip etmemi istediler. Ürünü tavsiye etmiyorum win7 driverleri çıkıncaya kadar.
sistem derecelendirilmesi şöyle: İşlemci=7.1, RAM=3.9, GRAFİKLER=4.9, OYUN GRAFİKLERİ=6.3, HARDDİSK=5,9

kılıç27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sorun windows sun ekran kartını tanımamasından ileri gelir bunun için lattop fişini tak ikinci ekran kartı devreye girer sürücü exe dosyasını winrar ile bir klasöre çıkart
aygıt yöneticisinden ekran kartı özelliğini seç
sürücü güncelleştir tıkla çıkarttığın dosya içinde arat bulur ve yükle
sonra sürücüyü normal kur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen benim de intel hd 4000 win 8 cok kotu ya minecraft filan oynanmıyor anca dusuk ayarlarda bıde intel hd ile oynucaksan switchable die bsy var onu bı dene ama win8 e don derim ben :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bir kişi de demiyor ki neden 32 bit kurdun...[/QUOTE]

seni ayakta alkışlıyorum kardeşim

win 8 driverleri 7 ye de olur ancak 64 bit olması gerek. birçok oyun ve prgramı 32 bit desteklemiyor artık

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende AMD radeon hd 7600 ekran kartı var ama oyunlarda kasma yapıyo aşırı dercede sizce sorun ne olabilir ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim az kaldı p.c yi duvardan duvara çalacam bende windows 8 kullanıyodum ondan sıkıldım 7 yi kurdum hp nin kendi sitesinde sadece windows 8 in dırayvırlarını vermişler bu p.c leri goturup hp nin kafasına çalmak gerek 5 kuruş etmez p.c yi aslan gibi millete kitliyolar sonrada bizi bu şekilde zorda bırakıyolar (p.c lerimiz aynı)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
HP Pavilion g6 benimde bilgisayarım, AMD radeon HD 7600m ekran kartım var. Bilgisayara format attım driverları yüklerken ekran kartının driverını yüklemiyor çözemedim bir türlü. yanıt vermiyor diyor. Başka programlar açılırken de bunu yapıyor. Nerede yanlış yapmış olabilirim bir fikriniz var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hb pavilion g6 leptop fabrika ayarlarını cevirmeme ragmen amd grafik kartı sorunu veriyor nasıl yapabilirim lütfen yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede bu soun var abim amd radeon graphics die bir program indirdi ve ounlara girmeden önce o ekran karını sseçince performasnı çıkarıo ve Call Of Advanced bile kasmadı bizde