AMD Radeon HD 5000 Oyunlarda 20 FPS alıyorum

theonlineer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle merhaba arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın daha yeniyim bu forumda
şimdi soruna gelecek olursak arkadaşlar benim ekran kartım AMD Radeon HD 5000 Series dxdiag'dan baktığımda 2294 MB yaklaşık toplam bellek gözüküyor. Yani anladığım kadarıyla 2 GB ekran kartım var.
Ama GPU-Z isimli bir programda ise 512 MB ekran kartım olduğunu gösteriyor. Ben The Forest isimli bir oyun oynuyorum sistem gereksinimlerine bakıldığında gayet rahat bir şekilde kaldırması gereken bu oyun nedense en düşük ayarlarda 20 FPS civarlarında alabiliyorum. Sadece bu oyunda da değil CS:GO'da da aynı şekilde kasıyor.
Bunun çözümü ne olabilir yani sormak istediğim hangisi doğru ekran kartımla alakalı bilgilerden??

Ha, bide arkadaşlar benim ekran kartımı aygıt yöneticisinde güncelleştiriyorum ve daha sonrasında ekran bir siyah olup tekrar geliyor geldiğinde özellikler dediğimde bu aygıt düzgün çalışmıyor diyor ve masaüstüne sağ tık yapıp radeon ayarlarına tıkladığımda açılmıyor ama geriye döndürdüğümde açılıyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
çözümü bilen yok mu