Amd intel bu parayla iyi olmaz

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
arkadaşlar şu nedir
Bugüne Özel indirim kampanyasında kargo ücreti alıcıya aittir. Gönderimler alışveriş sırasına göre yapılacaktır. Siparişlerinizde 3D Secure kullanmanız alışverişinizin gönderi süresini kısaltacaktır.
yani bu indirim için sadece internetten mi almamız gerekiyor
internetten alırsan kargo sana ait. mağazadan alırsan yine %20 indirim geçerli olması lazım. ama sadece belirttikleri koşullarda. (WorldCard 5 Taksit, WorldCard 10 Taksit, Axess 5 Taksit, Axess 10 Taksit, Havale)

seih94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşım o pc yi alamıcam bana 1.150 tl sistem önerirmisin bu arada benim kuzenimden hdd aldım 500 gb birde kuzende ati x1650pro var onuda yeni alıcağım ekran kartının yanına takarsam sizce işe yararmı sizden tekrar sistem önerisi istiyorum

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
arkadaşım o pc yi alamıcam bana 1.150 tl sistem önerirmisin bu arada benim kuzenimden hdd aldım 500 gb birde kuzende ati x1650pro var onuda yeni alıcağım ekran kartının yanına takarsam sizce işe yararmı sizden tekrar sistem önerisi istiyorum
sana önerdiğim sistemde kısacak yer yok maalesef. işlemciyi düşürsek olmaz. anakart zaten orta seviye, ram 4 gb...

o zaman ekran kartını alma. 300 lira çıkarsan senin istediğin fiyata gelir zaten. şimdilik x1650 ile idare et. ilerleyen zamanda daha iyi bir ikran kartı alırsın kesene göre. diğer parçalar aynı kalsın.

bu arada işlemci stokta yok. onun yerine bunları alabilirsin:

http://www.vatanbilgisayar.com/cpu-...e-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=57066

http://www.vatanbilgisayar.com/cpu-...-cache-islemci/productdetails.aspx?I_ID=44231

alabilirsen x6 1055T daha iyi olur.

seih94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sizce nasıl alırsam amd phenom 955 gibi mi AMD FX X4 4100 Soket AM3+ 3.6GHz 12MB Cache 32nm İşlemci

seih94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
vatan ı aradım ama beklettiler sıra varmış xd

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
RTS Bora cidden teşekkür ederim topladığın sistem için. Ne zamandır pc toplamayı düşünüyordum sürekli olarak AMD nasıl acaba derken ve düşünürken AMD işlemcisi kullanıp öneren birini görebildim. Aynı senin gösterdiğin şekilde pc toplayacağım :) Teşekkürler tekrardan.