AMD Eski Kullanıcılarını Görmezden Geldi

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Hem ati HD almıcam hem Windows 7 'ye geçmicem inat değilmi

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
ATI AMD nın Türkiye Ofisinin Mail Adresini Bilen varmı ? Bu Makaleyi Yollucam Onlara ? Çok Canımı Sıktılar

Edit:Buyrun Arkadaşlar Durumdan Rahatsız Herkes Bu Makale Linki ile Birlikte Mesajını yazsın

İletişim

AMD Türkiye Ofisi
Uphill Towers A1 B Blok No: 43
Batı Ataşehir / Istanbul
Tel: +90 216 6885283
info@amd-tr.com

Ankara İrtibat
İlker Çağlayan
ilker.caglayan@amd-tr.com

Ben Konuyu ve Makalenin Linkini Yolladum Tepki Mesajımıda uzun uzun Yazdım Cevap Verirlerse Burda Yayınlayacağım

atlantizzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tesekkürler nike steel adrese tepkimi yazdım bakalım cevap vereceklermi

elli_4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bendede x1550 kullamıyorum ve windows 7 driverlerini ati güncel sayfasında indirdim evet arkadasların dediği gibi vista driverlarına atıyor. En iyi ilaç zamandır derler bekliyecegiz bizde ona göre kullanıcı olarak son söz sahibi olarak son sözümüzü söylemesini biliriz.

SaykoArt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yuh derim yani AMD bunu yaparsa cemaat neler yapmaz...Onun için bu teknoloji firmalarının hiçbirine öyle saplantı derecesinde bağlanmıycaksın..Al işte böyle yapıyolar adamı..

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
arkadaslar bendede x1550 kullamıyorum ve windows 7 driverlerini ati güncel sayfasında indirdim evet arkadasların dediği gibi vista driverlarına atıyor. En iyi ilaç zamandır derler bekliyecegiz bizde ona göre kullanıcı olarak son söz sahibi olarak son sözümüzü söylemesini biliriz.

Boş keseden sallamayın. Ne yapabileceksiniz? Windows 7'ye geçmezsiniz, olur biter. Kaybeden AMD olmayacak, anlasanıza bunu? Her halükarda kazanan AMD olacak.

Eğer siz sırf kartınızı değiştirmemek için Windows 7'ye geçmezseniz, AMD'ye bir şey olmayacak. Ama bir süre sonra mecbur kalacaksınız. Çünkü XP'ye verilen destek tamamen kesilecek. Sonrasında zaten aradan birkaç yıl geçti diye yeni bir kart satın alacaksınız. Ne mi alacaksınız? O aradan geçen süre içerisinde yeni ATI kartları ve Windows 7 ile hayatlarını yaşayan kullanıcılara özenip tabii ki ATI satın alacaksınız.

E sırf Windows 7 için de kartınızı değiştirecekseniz, zaten kazanan AMD oluyor.

Anlayacağınız, tekrarlıyorum, boş keseden sallamayın. ATI mükemmel bir strateji uygulamış.

Bu arada AMD'ci filan değilim.

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
zaten ati aldığıma pişman olmuştum.eğer benim ki gibi bir ekran kartınız olsaydı eminim kafayı yerdiniz.10 dk. da bir ekran kararıyor; kasadan yanık kokusu geliyor; kapatıp 30 dk. bekleyince de düzeliyor.ben bir daha ati alır mıyım veya amd tabi ki hayır.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar şimdi bazı şeylere objektif bakmak lazım. adamlar 1000 serisi 2000 serisi 3000 serisi 4000 serisi ve son olarakda 5000 serisi çıkarmışlar. yani 5 nesil geçmiş üstünden artık 3000 serisi ve 4000 serisi kartların bir çoğu giriş seviyesi olarak görülmekte. artık bırakında bazı seriler tarihdeki sayfalarında huzur içinde yatsınlar. artık upgrade zamanı gelmiş demekki bide böyle düşünün olayı.

AC/DC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dediğim gibi AMD böyle bir karar vermişse "bizler" için uygun bir karardır.
Buna karşı çıkan arkadaşlar ne kadar dikkatliler bu işlerde?
"AMD’s DirectX 9 ATI Radeon graphics accelerators are not officially supported under Windows 7. If the user chooses to, they can install the ATI Catalyst Windows Vista graphics driver under Windows 7. Please be aware that none of the new Windows 7 graphics driver (WDDM 1.1) features are supported (as the Windows Vista level graphics driver is limited to WDDM 1.0 level support). Using the ATI Catalyst Windows Vista driver under Windows 7 is not officially supported by AMD, and as such AMD will not provide any form of customer support for users running in this configuration"
gibi uyarı mesajını AMD, Windows 7 daha RC aşamasına geçtiğinde yazıyordu : )

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
zaten ati aldığıma pişman olmuştum.eğer benim ki gibi bir ekran kartınız olsaydı eminim kafayı yerdiniz.10 dk. da bir ekran kararıyor; kasadan yanık kokusu geliyor; kapatıp 30 dk. bekleyince de düzeliyor.ben bir daha ati alır mıyım veya amd tabi ki hayır.

Kedidir kedi :biggrin:

Senin sorunun "fan" dan kaynaklanıyor arkadaşım. Makine yağı ile bi yağlasana bakim :)

Not : makine yağı dememişim. Bi ara birine yağla demiştim mısır özü mi ayçiçek mi demişti neyse:D

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kedidir kedi :biggrin:

Senin sorunun "fan" dan kaynaklanıyor arkadaşım. Makine yağı ile bi yağlasana bakim :)

Not : makine yağı dememişim. Bi ara birine yağla demiştim mısır özü mi ayçiçek mi demişti neyse:D

emin ol donanım konusunda yeterli hatta üst düzey bilgi sahibiyim.sorun ekran kartında.kart servise gitti gelince daha beter oldu.neyse artık bu pc'yi paket yapıp çöpe atma zamanı geldi.

selametle :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
emin ol donanım konusunda yeterli hatta üst düzey bilgi sahibiyim.sorun ekran kartında.kart servise gitti gelince daha beter oldu.neyse artık bu pc'yi paket yapıp çöpe atma zamanı geldi.

selametle :D

Aferin :biggrin:

sdbz

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bir AMD taraftarı olarak AMD'yi kınıyorum, artık yeni bilgisayarımı seçerken bunu göz önünde bulunduracağım.