AMD Dört Çekirdekli A8-4500M

Conficker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
AMD Dört Çekirdekli A8-4500M 2.1GHZ sizce nasil bir işlemci
ekran kartıda
Radeon HD 7640G + 7670M Çift Grafik Kartı

Böyle bir laptop bilgisayarda BATTLEFİELD 3 tarzı oyunlar oynanırmı ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Özellikle çift ekran kartı performansı ile öne çıkıyor. Fiyatı da uygunsa laptop ta oyun oynamak için idael bir seçim olabilir. Buarada A8-4500M in saat hızı 1.9 GHz, Turbo Core ile 2.8 GHz e ulaşıyor.

SocialNetworker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Özellikle çift ekran kartı performansı ile öne çıkıyor. Fiyatı da uygunsa laptop ta oyun oynamak için idael bir seçim olabilir. Buarada A8-4500M in saat hızı 1.9 GHz, Turbo Core ile 2.8 GHz e ulaşıyor.

Conficker

Asistan
Reaksiyon puanı
0

BF 3 FALAN çalıştırırmı ultra ayarlarda ?

TayfunYilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
amd hakkında çok bilgim yok ama intel-i5 e denk bi işlemci olmasi lazim

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
üründeki Hybrid ekran kartının bilgileri ve bazı oyunlarda alınmış ortalama test sonuçları şu linkte mevcut

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7640G-HD-7670M-Dual-Graphics.81172.0.html

çoğu orta düzey notebook BF3 ü oynatır ama ultra detay oynatırmı muamma benim bildiğim şuan için notebook kategorisinde en popüler kart Olan Nvidia GT640 M bile bazı oyunları full detay 30 fps civarlarında tutabiliyor ...

notebookta oyun oynanacaksa Monster yada Alienware gibi bunun için MSI ve ASUS un oyun cihazlarınıda katabiliriz bu tarz makineler ultra detay isteyen Gamerların işini görecektir ama şu gerçek piyasada 1400 üstü bir orta düzey ekran kartı bir makine çoğu oyunu orta detayda açabilecek kapasiyete sahip ...

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bildiğim ve çevremden duyduğum kadarıyla, AMD tabanlı yeni nesil işlemcili ve çift ekran kartlı sistemler, oyunlarda çok iyi performans veriyorlar.

mammır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AMD Dört Çekirdekli A8-4500M 2.1GHZ sizce nasil bir işlemci
ekran kartıda
Radeon HD 7640G + 7670M Çift Grafik Kartı

Böyle bir laptop bilgisayarda BATTLEFİELD 3 tarzı oyunlar oynanırmı ?

Tabiki oyanayabilirsin... Quad-Core işelmciye sahip A8 ve CrossfireX desteği de grafik performansını şahlandıyor. Yani Radeon HD 7640G + 7670M beraber çalışıp sanki tek GPU performansı veriyorki bu oldukça başarılı sonuçlar almanı sağlar. Eğer düşünürsen güzel bir fiyat bulduğun yerden almanı tavsiye ederim.

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
imkanı yok ultra ayarda oynamanın.. 635m den daha kötü bir performans veriyor.. zaten yukarda arkadaşın verdiği linkte bakarsanız belli başlı oyunlar ıcın sadece düşük ayarlarda akıcı oynanabılmıs.

Mddata

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu performans için üretilmiş zaten rahat rahat oynarsın

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Geçen buna benzer bir laptop ile birisi ultrada oynadığını iddaa ediyordu.
Benim tahminim medium-high arası açar.

Bende GTX570 OC var. Ultra açıyor ama FPS zaman zaman düştüğünden online da işime gelmiyor biraz kısıyorum o sebepten.

Conficker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Geçen buna benzer bir laptop ile birisi ultrada oynadığını iddaa ediyordu.
Benim tahminim medium-high arası açar.

Bende GTX570 OC var. Ultra açıyor ama FPS zaman zaman düştüğünden online da işime gelmiyor biraz kısıyorum o sebepten.

şuan pc bende BF3 ü ultra ayarlarda kasmadan oynuyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende amd a8 quad core 4500m 1.9 gHz - 8 GB ram - 2 GB Ekran kartı. oyunları full ayarda oynayamıyorum. sebebi ne olabilir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
burda belirttiğin hız arttırma işlemi nasıl yapılıyor?

fk555897

Asistan
Reaksiyon puanı
0
MSİ'ın oyun bilgisayarları var. Babam hediye olarak MSİ GT70 ONE836TR adlı laptobu almış. Mükemmel bir laptop.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de amd a8 işletim sistemi var turbo core nasıl uygulaya biirim kendindenmi var ?

ridvan_ozturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
ekran kartının bellek boyutuna bakmayın HD 7670M GDDR3 bellek türüne sahip şu anki oyunları orta ayarlarda oynayabilirsin ama yüksek ayarda pek akıcı olmaz GDDR5 bellek olsa o zaman olurdu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende bu işlemcininbirebir aynısı var hiç sorunsuz pes 2014 crysis 3 gibi oyunları çok rahat oynuyorum :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekran kartı güncellemeleri performansı arttırıyor takip etmenizi tavsiye ederim
bu işlemcinin üst modelleri hakkında bilgisi olan varmı acer v3-g551 laptop bilgisayarımın markası zannedersem ram ve işşlemci değişebiliyor üst modeli ekran kartına falan uyumluysa değiştirmek istiyorum