makifk4178
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
1 yıl önce almış olduğum hp pavilion g6 2010et modelli makinamdan gayet memnundum. Taa ki son formatlayışıma kadar:cursing::cursing: o kadar sorunsuzdu ki free dos satın almıştım 1 yıl format bile atmadan geçirdim. En sonunda bi kaç illet virüs bulaştı mecbur kaldım çektim formatı. Çogumuzun bağımlısı oldugu pes 2013 ü yüksek fps lerde oynarken format attıktan sonra dikkat ettim ki görüntülerde yavaşlama hafiften kasma başladı settingse bakayım dedim pes 2013 ün kötü grafiklerde oynadıgımı gördüm şaşırdım. driveri son sürüm güncel kullanıyorum çok araştırma yaptım bu konuda bunun tek çözümü biostan swichtable grafiklere girip fixed yapmak fakat benım biosumda o yok maalesef .
Dün hp destege baglandım 3 kişiyle görüştüm 3 üde farklı şeyler söyledi.:devil:
1.si ilk önce eski driveri kurdurttu sonra en sonuncusunu yükleyin tekrar arayın dedi eğer olmaz ise amerikaya şikayette bulunalım sizin adınıza bu sorunu biz çözemedik dedi.
2.si afalladı hiç bir yardımı dokunmadı aynı şeyleri söyledi şikayet falan değince bekletyorum sizi diyip 5 dk hatta bağlanmadı kapadım.
3.sü de en ilginç olanı mevcut ekran kartınız yani ekran kartım amd radeon hd7670 opengl tabanını desteklemiyor bu yüzden o oyunu öyle oynarsınız dedi. Sanki geçen sene destekliyordu da bu sene mi desteklemez oldu dedim daha önce böyle bir sorunum yoktu dedim oydu buydu falan derken sinirlendim teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz diyip kapadım.:cursing::hammer::hammer:
Bir bilen çıkar belki diye konu açayım dedim daha öncede açılmış buna benzer konular ama benım konu biraz uzun diye açmayı düşündüm lütfen yardımcı olun
kafayı yiyeceğim bu konu yüzünden.
Dün hp destege baglandım 3 kişiyle görüştüm 3 üde farklı şeyler söyledi.:devil:
1.si ilk önce eski driveri kurdurttu sonra en sonuncusunu yükleyin tekrar arayın dedi eğer olmaz ise amerikaya şikayette bulunalım sizin adınıza bu sorunu biz çözemedik dedi.
2.si afalladı hiç bir yardımı dokunmadı aynı şeyleri söyledi şikayet falan değince bekletyorum sizi diyip 5 dk hatta bağlanmadı kapadım.
3.sü de en ilginç olanı mevcut ekran kartınız yani ekran kartım amd radeon hd7670 opengl tabanını desteklemiyor bu yüzden o oyunu öyle oynarsınız dedi. Sanki geçen sene destekliyordu da bu sene mi desteklemez oldu dedim daha önce böyle bir sorunum yoktu dedim oydu buydu falan derken sinirlendim teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz diyip kapadım.:cursing::hammer::hammer:
Bir bilen çıkar belki diye konu açayım dedim daha öncede açılmış buna benzer konular ama benım konu biraz uzun diye açmayı düşündüm lütfen yardımcı olun