Amber güncellemesi hakkında

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bilidniği gibi güncelleme türkiye de dün gece itibari ile aktif oldu 920 ve 820 sahiplerine

bu sabah güncelleme yaptım 920 telefona pro cam ve smart cam aktif oldular fakat söylendiği gibi diğer değişiklikleri göremedim örn ekrana çift tıklama data sense fm radio vs gibi özellikler gelmedi sanırım yada ben bir yerlerde yanlış yapıyorum bi açıklık getirelim su olaya güncellemeyi tam anlamıyla kurabilenler yardımcı olabilir mi

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
biraz araştırdım olayı çözdüm sadece 820 ye gd2+ amber gelmiş 920 ye sadece gdr2 gelmiş amber yok bu sorun sadece turkiyede var ama bakcaz bakalım ne zaman gelcek artık

ama pro cam harbiden harika

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
NSU'dan çekip kurun ne uğraşıyorsunuz OTA ile :wink:

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dayanamadım en sonunda nsu ile kurdum bir sorum olucak ama

bu yeni gelen özellik tuş kilitli iken ekrandaki saat lumia 920 de amoled olmadığı için acaba çok pil mi yer söyle bir şey duydum amoled de sadece saatin olduğu kısım aydınlatabilinirken ips ekranda belli bir kısım değilde ekranın o geri kalan siyah kısmı da siyah olarak aydınlatıldığından çok pil yer gibi birşeyler duydum varmıdır aslı ?

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
şimdi kontrol ettim ve indiriyorum L820 bakalım neler var

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lumia 920 amber güncellemesinde sorun var. beklemede. uzun uzun yazmayacagım, nsu ile flaslarsanız sarjınız daha hızlı tükenir. eski versiyona geri döndüm bu yüzden.