Merhabalar ilk deneyimim olacak Canon Eos 90D almaya karar verdim bir çok sitede farklı fiyatlar gördüm bunların içinde suan için en uygun amazon ancak bir kaç tane farklı satıcı var ne yapmalıyım nereden almalıyım bir türlü karar veremedim sizce amazonun kendisinden mi almalıyım yoksa daha uygun fiyat yazan bir kaç diğer satıcıdan mı bazı satıcıları canon'un web sitesinden yetkili bayi şeklinde baktım ancak bazıları haritada işaretli iken bazıları çıkmaması bir tedirginlik yarattı ancak arama bölümüne çıkmayan satıcıları yazdığımda haritada gösterdi ancak yinede diğerleri gibi bilgilerini açmadı sadece harita üzerinden mağazayı gösterdi doğal olarak yetkili satıcılardan almak istiyorum her ne kadar böyle satın alımlarda garanti sürecini hiç bilmesemde
bugune kadar tüm elektronik ürünlerimi Vatan Bilgisayardan aldım aletlerimin benim için garanti süreci yalnızca mağazaya kadar oldu bu şekilde ki alışverişlerde nasıl olur hiç bir fikrim yok ve ayrı yeten amazondan hiç alışveriş yapmadım dikkat edilmesi gereken konu var ise lütfen uyarır mısınız ayrıca dediğim gibi yeni bir profesyonel kamera sahibi olacağım genel kullanımı amaclamaktayım ancak belli mi olur belkide ileride profesyonelleşme yoluna giderim bu durumda kit lens mi önerirsiniz yoksa çok fark oluşmayacak bir şekilde farklı bir lens tavsiyeniz olabilir mi . İllahada 100 - 200 lira uygun olsun diye amazondan almak zorunda değilim oneririniz ne şekilde acaba
şimdiden teşekkürler..
Ürün linki = Canon EOS 90D 18-135 Nano USM DSLR Kamera, Siyah, 140.7 x 104.8 x 76.8 mm: Amazon.com.tr

Ürün linki = Canon EOS 90D 18-135 Nano USM DSLR Kamera, Siyah, 140.7 x 104.8 x 76.8 mm: Amazon.com.tr