Aman bu filme dikkat...

shadowfax_07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu filmi aç karnına izlemek lazım. Testere 3 ü izlerken çay içiyodum kusacak gibi hissetmiştim:mrgreen:

cazim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ruh sağlığım yerinde ve bu filmleri izlemek benim için acayip zevkli birşey. yoksa yerinde değil mi??? potansiyel bir seri katilmiyim yoksa :D:D
Ruh sağlığı yerinde olan bir insan bunu izleyemez.İzlerse zaten ruh sağlığı diye birşey kalmaz.Bu bir korku yada gerilim filmi değil.Kesinlikle sadizme övgü için yazılmış bir senaryo.Yani normal insanların, aklına hayaline gelmeyecek derecede iğrenç.Yasağın cezbine kapılmanızı hiç tavsiye etmem.Bazı şeyleri görmemek daha iyidir.

deepnees

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
haberi doğru okumak lazım dikkat ederseniz korkudan değil aşırı şiddetten yasaklanmış. Sonuçta korku göreceli kavram kimisi boş bakan hayaletten tırsar kimisihiç birşeyden kormaz. Bunun içinde film yasaklamazlar.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Sadece İngiltere yasaklamış.Bizim için bir sorun yok.Olsa bile netten izleriz :D :)

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Filmin aşırı korkunç olması değilde sahnelerin çok aşırı şiddet içermesinden kaynaklı ysaklanmış yazıyor bir sitede

Bildiğin Teksas Katili ile Testere arası birşey olmuş ha birde Türk Filmi doktorlardan da birazcık kattık mı al sana capon korku filmi

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
birinde bu film varsa upload edip öm den atabilir mi .gaza geldim:D

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Filmin 10 dklık bir bölümüne baktım asla izlenmemesi gereken bir film insanın ruh sağlığını bozar

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
bizim kurtlar vadisinde bir tane testere necmi vardı o daha korkunçtu :D :D

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle korkunç değil sadece iğrenç hatta sadistçe.Ayrıca tamamen oyuncaklarla çevrilmiş bir film:D Ben hayatımda bu kadar ketçabı bir arada görmedim:mrgreen:

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Hayatta izlemem bunun sebebi korkamam falan değil yorumları okudum işkenceden başka bir şey yokmuş.Ama izlemek isteyen ,bilinçaltı şiddetle dolu olan arkadaşlarımız kesinlikle izlesinler belkide ancak böyle gerçek hayattaki eksiklerini kapatırlar.