• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Aman bu filme dikkat...

Bu filmi aç karnına izlemek lazım. Testere 3 ü izlerken çay içiyodum kusacak gibi hissetmiştim:mrgreen:

ruh sağlığım yerinde ve bu filmleri izlemek benim için acayip zevkli birşey. yoksa yerinde değil mi??? potansiyel bir seri katilmiyim yoksa :D:D
Ruh sağlığı yerinde olan bir insan bunu izleyemez.İzlerse zaten ruh sağlığı diye birşey kalmaz.Bu bir korku yada gerilim filmi değil.Kesinlikle sadizme övgü için yazılmış bir senaryo.Yani normal insanların, aklına hayaline gelmeyecek derecede iğrenç.Yasağın cezbine kapılmanızı hiç tavsiye etmem.Bazı şeyleri görmemek daha iyidir.

haberi doğru okumak lazım dikkat ederseniz korkudan değil aşırı şiddetten yasaklanmış. Sonuçta korku göreceli kavram kimisi boş bakan hayaletten tırsar kimisihiç birşeyden kormaz. Bunun içinde film yasaklamazlar.

Sadece İngiltere yasaklamış.Bizim için bir sorun yok.Olsa bile netten izleriz :D :)

Filmin aşırı korkunç olması değilde sahnelerin çok aşırı şiddet içermesinden kaynaklı ysaklanmış yazıyor bir sitede

Bildiğin Teksas Katili ile Testere arası birşey olmuş ha birde Türk Filmi doktorlardan da birazcık kattık mı al sana capon korku filmi

birinde bu film varsa upload edip öm den atabilir mi .gaza geldim:D

Filmin 10 dklık bir bölümüne baktım asla izlenmemesi gereken bir film insanın ruh sağlığını bozar

bizim kurtlar vadisinde bir tane testere necmi vardı o daha korkunçtu :D :D

Kesinlikle korkunç değil sadece iğrenç hatta sadistçe.Ayrıca tamamen oyuncaklarla çevrilmiş bir film:D Ben hayatımda bu kadar ketçabı bir arada görmedim:mrgreen:

Hayatta izlemem bunun sebebi korkamam falan değil yorumları okudum işkenceden başka bir şey yokmuş.Ama izlemek isteyen ,bilinçaltı şiddetle dolu olan arkadaşlarımız kesinlikle izlesinler belkide ancak böyle gerçek hayattaki eksiklerini kapatırlar.