• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Aman bu filme dikkat...

Yasak sa izlenir.kesin izlensin diye yasaklamışlardır...

Bu tür filimler tarzım değil ..

Ama yasak oldugu için çok fazla rağbet görücektir:d

İnsanlar bu gibi filmleri nasıl seyredebiliyorlar, aklım almıyor.

vallahi güzel filim diğer filimler pek korkutucu değil bu filimi sevdim izlenmeye değer bir filim, desenize sinemalarda izleyemiyeceğiz :(

para ve zaman verip kendi kendimizi korkutmamak lazım...

tavuk kesemeyenlerin testere izlemesini de hiiiç anlamamışımdır zaten....

testereyi hiç beğenmedim ama bu filim korkunçmuş izlenir...

Bu film quantin tarantino nun bir filmi olan Hotel serisini aklıma getirdi. Gerçektende güzel bir filmdi. Ama bu film tam bir rezalet bence. Korku filminde aşırı kan miğdemi bulandırır. Bu korku değil kan filmi olmuş. Miğdemin dayandığı kadar konusunu anlamaya çalışıp kapatırım :)

ben genelde kan için film izlerim. bir filmde ne kadar kan olursa benim için o kadar güzel olur o film. ve bu filmi mutlaka izlemeliyim.

Yaklaşık 30 dk seyredebildim.Tam anlamıyla iğrenç ötesi.İzlemeseniz iyi olur.Bir kaç gün akıldan çıkmayacak sahneler var.SAW bunun yanında Alice Harikalar Diyarında kalır.

Yaklaşık 30 dk seyredebildim.Tam anlamıyla iğrenç ötesi.İzlemeseniz iyi olur.Bir kaç gün akıldan çıkmayacak sahneler var.SAW bunun yanında Alice Harikalar Diyarında kalır.

ya zaten ora nere neden kesiyolar mileti onu anlayıp kapatmak lazım + sabah bakmak lazım bu tarz filmler gece bakınca komaya sokar insanı :D

korku filmlerinin aşırı saçma olduğunu düşünerek izliyorum böyle filmleri bence ne kadar kan o kadar korkutucu:D ayrıca adamlar böyle bişeyi kesinlikle bile bile yapmışlardır yasaklanma diye bi konu olmasaydı eminim bu filmden çoğumuzn haberi bile olmıyacaktı

Bu korku filmi değil aslında iğrenç bir film. İnsanın midesini bulandırıyor..

sinemada izleyemezsek, bu filmin korsanını internetten izlerim.

ıyyykk bune yaww film dediğin az biraz korkutmalı çogunlukla germeli bune yaa
gerilim filimleri tarzımdır bu ve bunun gibiler iğrenç ötesi oluyo sırf kan dolak böbrek falan filan böyle filimmi olur yaw

Filmin tamamını seyretmedim ama fragmanını izleyince iğrenç dedim.Japonlar ve uzak asya milletleri kendini aşmış vaziyette.Ben onların sapık olduğunu düşünüyorum.Filmlerinede bunu yansıtmışlar.Bir insanın bu tür filmi seyredip zevk almasını ise hiç anlayamıyorum.
Bu tür olayların kurgu olduğu düşünülüyor ama gazetelerin 3. sayfalarına veya haber bültenlerinde cinayet haberlerine bakınca tam olmasada bunları yansıtıyor.Yanılıyorda olabilirim.
Film bile olsa bir insan bir diğerini merhametsizce doğruyor ve diğer bir insan bu durumu rontgenliyor.Ruh sağlığı yerinde olan bir insan bu filmi seyredip zevk almaz diye düşünüyorum.Tabi düşüncemi ispat edecek bilimsel bir kanıtım olmadığı için sadece benim düşüncem.

Filmin tamamını seyretmedim ama fragmanını izleyince iğrenç dedim.Japonlar ve uzak asya milletleri kendini aşmış vaziyette.Ben onların sapık olduğunu düşünüyorum.Filmlerinede bunu yansıtmışlar.Bir insanın bu tür filmi seyredip zevk almasını ise hiç anlayamıyorum.
Bu tür olayların kurgu olduğu düşünülüyor ama gazetelerin 3. sayfalarına veya haber bültenlerinde cinayet haberlerine bakınca tam olmasada bunları yansıtıyor.Yanılıyorda olabilirim.
Film bile olsa bir insan bir diğerini merhametsizce doğruyor ve diğer bir insan bu durumu rontgenliyor.Ruh sağlığı yerinde olan bir insan bu filmi seyredip zevk almaz diye düşünüyorum.Tabi düşüncemi ispat edecek bilimsel bir kanıtım olmadığı için sadece benim düşüncem.
ruh sağlığım yerinde ve bu filmleri izlemek benim için acayip zevkli birşey. yoksa yerinde değil mi??? potansiyel bir seri katilmiyim yoksa :D:D