Aman bu filme dikkat...

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Yasak sa izlenir.kesin izlensin diye yasaklamışlardır...

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Bu tür filimler tarzım değil ..

Ama yasak oldugu için çok fazla rağbet görücektir:d

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
İnsanlar bu gibi filmleri nasıl seyredebiliyorlar, aklım almıyor.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
vallahi güzel filim diğer filimler pek korkutucu değil bu filimi sevdim izlenmeye değer bir filim, desenize sinemalarda izleyemiyeceğiz :(

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
para ve zaman verip kendi kendimizi korkutmamak lazım...

tavuk kesemeyenlerin testere izlemesini de hiiiç anlamamışımdır zaten....

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
testereyi hiç beğenmedim ama bu filim korkunçmuş izlenir...

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Bu film quantin tarantino nun bir filmi olan Hotel serisini aklıma getirdi. Gerçektende güzel bir filmdi. Ama bu film tam bir rezalet bence. Korku filminde aşırı kan miğdemi bulandırır. Bu korku değil kan filmi olmuş. Miğdemin dayandığı kadar konusunu anlamaya çalışıp kapatırım :)

punisher_65

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
ben genelde kan için film izlerim. bir filmde ne kadar kan olursa benim için o kadar güzel olur o film. ve bu filmi mutlaka izlemeliyim.

cazim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 30 dk seyredebildim.Tam anlamıyla iğrenç ötesi.İzlemeseniz iyi olur.Bir kaç gün akıldan çıkmayacak sahneler var.SAW bunun yanında Alice Harikalar Diyarında kalır.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Yaklaşık 30 dk seyredebildim.Tam anlamıyla iğrenç ötesi.İzlemeseniz iyi olur.Bir kaç gün akıldan çıkmayacak sahneler var.SAW bunun yanında Alice Harikalar Diyarında kalır.

ya zaten ora nere neden kesiyolar mileti onu anlayıp kapatmak lazım + sabah bakmak lazım bu tarz filmler gece bakınca komaya sokar insanı :D

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
korku filmlerinin aşırı saçma olduğunu düşünerek izliyorum böyle filmleri bence ne kadar kan o kadar korkutucu:D ayrıca adamlar böyle bişeyi kesinlikle bile bile yapmışlardır yasaklanma diye bi konu olmasaydı eminim bu filmden çoğumuzn haberi bile olmıyacaktı

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu korku filmi değil aslında iğrenç bir film. İnsanın midesini bulandırıyor..

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
sinemada izleyemezsek, bu filmin korsanını internetten izlerim.

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
ıyyykk bune yaww film dediğin az biraz korkutmalı çogunlukla germeli bune yaa
gerilim filimleri tarzımdır bu ve bunun gibiler iğrenç ötesi oluyo sırf kan dolak böbrek falan filan böyle filimmi olur yaw

birimfonksiyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Filmin tamamını seyretmedim ama fragmanını izleyince iğrenç dedim.Japonlar ve uzak asya milletleri kendini aşmış vaziyette.Ben onların sapık olduğunu düşünüyorum.Filmlerinede bunu yansıtmışlar.Bir insanın bu tür filmi seyredip zevk almasını ise hiç anlayamıyorum.
Bu tür olayların kurgu olduğu düşünülüyor ama gazetelerin 3. sayfalarına veya haber bültenlerinde cinayet haberlerine bakınca tam olmasada bunları yansıtıyor.Yanılıyorda olabilirim.
Film bile olsa bir insan bir diğerini merhametsizce doğruyor ve diğer bir insan bu durumu rontgenliyor.Ruh sağlığı yerinde olan bir insan bu filmi seyredip zevk almaz diye düşünüyorum.Tabi düşüncemi ispat edecek bilimsel bir kanıtım olmadığı için sadece benim düşüncem.

punisher_65

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
Filmin tamamını seyretmedim ama fragmanını izleyince iğrenç dedim.Japonlar ve uzak asya milletleri kendini aşmış vaziyette.Ben onların sapık olduğunu düşünüyorum.Filmlerinede bunu yansıtmışlar.Bir insanın bu tür filmi seyredip zevk almasını ise hiç anlayamıyorum.
Bu tür olayların kurgu olduğu düşünülüyor ama gazetelerin 3. sayfalarına veya haber bültenlerinde cinayet haberlerine bakınca tam olmasada bunları yansıtıyor.Yanılıyorda olabilirim.
Film bile olsa bir insan bir diğerini merhametsizce doğruyor ve diğer bir insan bu durumu rontgenliyor.Ruh sağlığı yerinde olan bir insan bu filmi seyredip zevk almaz diye düşünüyorum.Tabi düşüncemi ispat edecek bilimsel bir kanıtım olmadığı için sadece benim düşüncem.
ruh sağlığım yerinde ve bu filmleri izlemek benim için acayip zevkli birşey. yoksa yerinde değil mi??? potansiyel bir seri katilmiyim yoksa :D:D